Skip To Content
Dodaci

Udobne i prilagodljive karakteristike za vas i vaše putnike

Dizajn

Spoljašnjost
Movano ostavlja snažan utisak svojim funkcionalnim i hrabrim dizajnom i predstavlja vaš biznis na uspešan način. LED svetla za dnevnu vožnju u standardnoj opremi obezbeđuju bolju vidljivost tokom vožnje. 
Unutrašnjost
Opel Movano postavlja nove standarde kad je reč o dizajnu enterijera, nudeći praktičnu, dobro opremljenu kabinu i komfor za sve putnike kao u klasičnom automobilu, u obe svoje verzije: i Combi i Bus. 
S duplom suvozačkom klupom, sedištima u drugom i trećem redu za po tri putnika i jednim kliznim vratima sa suvozačke strane, Movano Combi s 9 sedišta obezbeđuje komforna i pristupačna sedišta svim putnicima. Uz to, kabina po meri vozača nudi iznenađujući broj naprednih funkcija i praktičnih rešenja za odlaganje stvari.

Efikasnost vožnje

Motori i menjači
Veća snaga, veći obrtni moment i manja potrošnja goriva – na raspolaganju su vam napredni BiTurbo dizel motori snage do 180 KS, sa 400 Nm obrtnog momenta, malom potrošnjom goriva i niskom emisijom štetnih gasova.  

Motori za Movano se ističu kad je reč o efikasnosti univerzalnog prevoza.  Njihova BiTurbo tehnologija kombinuje visok obrtni moment već na niskom broju obrta s velikom snagom i obrtnim momentom pri visokom broju obrta. Ovim se obezbeđuje visok odziv, rafinirano i kontstantno ubrzanje i bolja efikasnost.

 

Sistem Start/Stop smanjuje emisiju štetnih gasova i potrošnju goriva na nulu svaki put kad stanete. Takođe je dostupan i automatski Easytronic® menjač.

 

Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu XX , van grada XX, kombinovana XX; Emisija CO2 u g/km: kombinovana XX. U skladu s uredbom R (EC) br. 715/2007 (u odgovarajućoj verziji).

Troškovi eksploatacije
Projektovan da pruže godine pouzdane službe s mnimalnim obaveznim servisiranjem,  Movano obezbeđuje niske ukupne troškove vlasništva kombinacijom elemenata koji štede novac. 

Niska emisija izduvnih gasova smanjuje vaša poreska davanja, kao i negativan uticaj na životnu sredinu. Bićete zadovoljni i našom Standardnom Opelovom garancijom koja podrazumeva: 

 

 • XX meseci pokrića uz limit od XX kilometara
 • 6-godišnju garanciju protiv korozije
 • Opelovu pomoć na putu za prvih XX meseci u više od 40 zemalja

 

Mreža od preko 3 000 specijalizovanih servisa širom Evrope spremno čeka na vas i vaš Movano. Ako je potrebno, za obezbedićemo vašem Movanu originalne Opel rezervne delove koji garantuju optimalan učinak.

Funkcionalnost

Prostor za prtljag
Nekada je Vaš prioritet prevoz putnika, nekada je tovarni prostor. Ali najčešće su Vam potrebna oba. Zbog toga Movano Combi ima promenljiv kapacitet za putnike i teret. 
Prilagodljiv kancelarijski sto
Preobratite Movano u pokretnu kancelariju uz preklapajuće središnje sedište koje može poslužiti kao podesiv kancelarijski stočić. Uključuje i rotaciono postolje za vozačev laptop. 
Pretinci u gornjem delu vozila
Držite sve na jednom mestu tokom vožnje. Jednostavno odložite stvari koje su vam važne u zatvorene pretince na vrhu instrument table. 
Flextray kaseta
Velika Flextray kaseta koja se izvlači s maksimalnih 10,5 litara ukupnog prostora za odlaganje i čistom, ravnom površinom, omogućuje da sve što vam je potrebno držite nadohvat ruke.  
Stočić na izvlačenje
Koristite vozačku kabinu kao malu kancelariju – uz stočić na izvlačenje i podlogu s držačem za šolju ispred suvozačkog sedišta. 
Pretinci u bočnim vratima
Odložite sve stvari koje su vam potrebne u prostrane džepove u vratima. U pretince  u bočnim vratima staju boce za vodu od 1.5 litra. 

Povezivanje

Navi 50 IntelliLink pro
Navi 50 IntelliLink Pro: ovaj radio, sistem za informisanje i zabavu i navigacioni sistem s kolor kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir od 7˝ nudi odličan odnos kvaliteta i cene.  

Glavne karakteristike su mu:

 

 • 7˝  kolor ekran osetljiv na dodir
 • Android Auto™1 i Apple Car Play™2 za slanje poruka bez angažovanja ruku
 • Govorne komande za povezane pametne telefone
 • Komande za radio na stubu upravljača
 • Bluetooth® za telefoniranje bez angažovanja ruku i prijem audio sadržaja 
 • USB i aux-in
 • Digitalni radio DAB+3
 • Dinamična navigacija s mapama zapadne i istočne Evrope 

 

 

1Android je robna marka kompanije Google Inc. Android Auto može biti nedostupan u nekim zemljama i može zavisiti of vaše verzije operativnog sistema. Molimo, posetite www.android.com.

2Apple CarPlay i Apple sr robne marke kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama. Apple CarPlay može biti nedostupan u nekim zemljama i može zavisiti of vaše verzije operativnog sistema. Molimo, posetite www.apple.com

3Opciono.

Android Auto, Apple Car Play, govorne komande za povezane pametne telefone

Bežično punjenje

Jednostavno postavite svoj pametni telefon1 u pregradak s integrisanim indukcionim punjačem da dopunite bateriju bez kablova.

 

1Radi samo s uređajima kompatibilnim s Qi standardom.

 
Radio 15 usb
Tjuner s integrisanim ekranom prikazuje vreme i obezbeđuje univerzalnu povezanost preko USB-a i Bluetootha®. Snaga 2 x 15 W. Digitalni radio DAB+ opciono je dostupan. 

Bezbednost

Upozorenje na mrtav ugao
Upozorenje na mrtav ugao registruje druga vozila koja se kreću pored vašeg automobila i upozorava vas čim vam uđu u zonu mrtvog ugla. 
Pomoć pri bočnim udarima vetra
Pomoć pri bočnim udarima vetra automatski registruje uticaj bočnih vetrova i neutrališe ih povećanom stabilnošću. 
Bezbedno kretanje saobraćajnom trakom
Sistem upozorenja za napuštanje saobraćajne trake registruje promenu trake i upozorava vizuelnim i zvučnim signalima u slučaju nehotične promene trake. 
Parking navođenje
Parking navođenje vam pomaže zvučnim i vizuelnim signalima da biste izbegli nenamerna oštećenja prilikom parkiranja unapred, unazad ili tokom paralelnog parkiranja. 
Kamera za hod unazad

Za bezbedno i komforno parkiranje dovoljno je da pogledate u ekran navigacionog sistema1 od 7" – kamera za hod unazad pruža odličan prikaz zone iza automobila.

 

1Parking kamera se prikazuje u retrovizoru kad ne poručite navigacioni sistem.

 

Comfort

Elektrosnksi klima uređaj
Da budete prijatno rashlađeni, elektronski klima uređaj automatski podešava pravu temperaturu čime održava prijatnu svežinu u unutrašnjosti vozila. 
Putni računar
3.5” ekran u zoni s instrumentima odlično i prikazuje  lako čitljive informacije poput autonomije ili vremena vožnje, kao i upozorenja sistema za pomoć vozaču. 

 dodatna oprema Opel+

Ispunjava vaše potrebe

Originalnom Opelovom dodatnom opremom prikažite svoj karakter i izvucite maksimum iz svog vozila. Dizajnirana i testirana za vaš Opel.

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji

Premium pesvlake za sedišta
Prikaži detalje
Patosnice za sve vremenske uslove
Prikaži detalje
Zaštitna rešetka za bočni prozor
Prikaži detalje
Umetak u držač za šolju
Prikaži detalje
Parking navođenje
Prikaži detalje
Kuka za vuču
Prikaži detalje

Sledeći koraci