SKIP TO CONTENT
GSi

NOVA INSIGNIA GSI

Pokreće je strast.

Impresivne konture, moćna turbo tehnologija i savršena ergonomičnost: nova Insignia Gsi kombinuje uživanje u vožnji i napredne tehnologije, u sportskom, dinamičnom obliku, kako u Grand Sport, tako i u Sports Tourer varijanti.
DINAMIČNA VOŽNJA I NEPONOVLJIV STIL.

Kultno, momentalno prepoznatljivo GSi dizajnersko nasleđe, dopunjeno je dinamičnim stilom i ekskluzivnim dvobojnim točkovima od lake legure od 20˝. Dupli izduv s vrhom od nerđajućeg čelika nagoveštava snagu i strast skrivenu ispod haube, a zadnji spojler obezbeđuje silu potiska i upadljivo prisustvo na putu.  

 

 

 

 

 
PERFORMANSE UDRUŽENE S ELEGANCIJOM.
Elementi enterijera poput upravljača s ravnim dnom, ergonomičnih1 performans2 sedišta s integrisanim naslonom za glavu i sportskih pedala od lake legure stavljaju vozača u fokus, što dokazuje da je GSi uzbudljiv, dinamičan i stilizovan kao što ste i očekivali da će biti. 

1Ergonomska sedišta nose sertifikat nemačkog AGR-a (Kampanja za zdrava leđa), poznatog centra za ergonomiju. Sertfikat je znak kvaliteta koji dodeljuje nezavisna komisija sastavljena od stručnjaka iz različitih oblasti medicine.

2Opcino.

PERFORMANSE KAO STANDARD.
Fantastični 20˝ dvobojni točkovi od lake legure s BREMBO kočnicama i sportskim pneumaticima, dolaze u standardnoj opremi. FlexRide performans šasija Twinster pogon na svim točkovima s raspodelom obrtnog momenta čine novu Insigniju GSi neponovljivom na putu. 
MOĆNA KAO ŠTO IZGLEDA.
Nova Insignia GSi je sportska mašina. Napredni 2.0-litarski turbo benzinski motor isporučuje 169 kW (230 KS) i 350 Nm obrtnog momenta, uparen sa 9-stepenim automatskim menjačem.