Insignia Modeli

OPEL INSIGNIA.

IZABERITE SVOJ INSIGNIA MODEL.

INSIGNIA GRAND SPORT

ova Opel Insignia odiše nemačkim kvalitetom u svom najboljem izdanju: nova Insignia Grand Sport dolazi sa poboljšanom efikasnošću, sportskim izgledom nalik kupeu i kao i opcijom IntelliLux LED® Pixel Light. Izaberite između benzinskih i dizel motora sa manuelnim ili automatskim menjačima. Otkrijte njegovu elegantnu, ergonomsku i prostranu unutrašnjost sa kožnim Ergonomic Active sedištima.

 
  • Spoljne dimenzije: ukupna dužina 4.897 mm, visina praznog vozila 1.455 mm, širina 2.093 mm
  • Zapremina prtljažnika: 490-1.450 l
  • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1,500-2,000 kg (12% nagib) / 730-750 kg
 
PRIKAŽI DETALJE KONFIGURIŠITE ODMAH
INSIGNIA SPORTS TOURER

Nemačko inženjerstvo u svom najboljem izdanju poznato je po tome da olakša stvari - sa velikom i promenljivom nosivošću, nova Insignia Sports Tourer je prostrana koliko i svestrana. Dostupna je sa benzinskim ili dizel motorima i manulenim ili automatskim menjačima. Uživajte u njenoj elegantnoj, ergonomskoj i prostranoj unutrašnjosti  sa kožnim Ergonomic Active sedištima. 

 
  • Spoljne dimenzije: ukupna dužina 4.986 mm, visina praznog vozila 1.500 mm, širina 2.093 mm
  • Zapremina prtljažnika: 560-1.665 l
  • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1.450-2.000 kg (12% nagib) / 750 kg
 
PRIKAŽI DETALJE KONFIGURIŠITE ODMAH

ŽELITE DA ZNATE VIŠE?

UVEK DOBRO POSAVETOVANI.

Bilo da je birate za privatno vozilo ili kao službeni automobil, nova Opel Insignia inspiriše prvoklasnim dizajnom i tehnologijom. Konfigurišite je prema svojim željama i potrebama. Ovde smo da vam pomognemo pri kupovini, a naši stručnjaci iz Opel banke posavetovaće vas o svim aspektima finansiranja, lizinga ili usluga. Da li tražite polovni automobil, originalnu dodatnu opremu, nove gume ili priručnik? Uvek nam je drago da pomognemo.