SKIP TO CONTENT
Insignia Modeli

OPEL INSIGNIA.

Izaberite svoj Insignia model.

INSIGNIA GRAND SPORT

ova Opel Insignia odiše nemačkim kvalitetom u svom najboljem izdanju: nova Insignia Grand Sport dolazi sa poboljšanom efikasnošću, sportskim izgledom nalik kupeu i kao i opcijom IntelliLux LED® Pixel Light. Izaberite između benzinskih i dizel motora sa manuelnim ili automatskim menjačima. Otkrijte njegovu elegantnu, ergonomsku i prostranu unutrašnjost sa kožnim Ergonomic Active sedištima.

 
  • Spoljne dimenzije: ukupna dužina 4.897 mm, visina praznog vozila 1.455 mm, širina 2.093 mm
  • Zapremina prtljažnika: 490-1.450 l
  • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1,500-2,000 kg (12% nagib) / 730-750 kg
 
PRIKAŽI DETALJE KONFIGURIŠITE ODMAH
INSIGNIA SPORTS TOURER

Nemačko inženjerstvo u svom najboljem izdanju poznato je po tome da olakša stvari - sa velikom i promenljivom nosivošću, nova Insignia Sports Tourer je prostrana koliko i svestrana. Dostupna je sa benzinskim ili dizel motorima i manulenim ili automatskim menjačima. Uživajte u njenoj elegantnoj, ergonomskoj i prostranoj unutrašnjosti  sa kožnim Ergonomic Active sedištima. 

 
  • Spoljne dimenzije: ukupna dužina 4.986 mm, visina praznog vozila 1.500 mm, širina 2.093 mm
  • Zapremina prtljažnika: 560-1.665 l
  • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1.450-2.000 kg (12% nagib) / 750 kg
 
PRIKAŽI DETALJE KONFIGURIŠITE ODMAH

DA LI ŽELITE DA SAZNATE VIŠE?

UVEK DOBRO POSAVETOVANI.

Bilo da je birate za privatno vozilo ili kao službeni automobil, nova Opel Insignia inspiriše prvoklasnim dizajnom i tehnologijom. Konfigurišite je prema svojim željama i potrebama. Ovde smo da vam pomognemo pri kupovini, a naši stručnjaci iz Opel banke posavetovaće vas o svim aspektima finansiranja, lizinga ili usluga. Da li tražite polovni automobil, originalnu dodatnu opremu, nove gume ili priručnik? Uvek nam je drago da pomognemo.