Skip To Content
Hybrid Experience

Grandland X hybrid4

Za sve kojima je bitan efekat: Beskompromisna snaga SUV-a kombinovana s povoljnim uticajem na životnu sredinu – nemoguće? Ne i za Grandland X Hybrid4. Upoznajte njegove karakteristike zajedno s potpuno novom vrstom dinamike u vožnji. Spremite se na GRANDIOZNU fleksibilnost dok se upuštate u nove avanture.

PROJEKTOVAN DA BUDE EFIKASAN.

Superioran SUV u kombinaciji s inovativnom plug-in hibridnom tehnologijom podiže efikasnost na još viši nivo. Grandland X Hybrid4 se puni kao vozilo koje je u celosti električno i može preći zadovoljavajuću razdaljinu samo s električnim motorom. Ovo znači da emisiju izduvnih gasova svodite na nulu kad ne koristite motor s unutrašnjim sagorevanjem. A vas čeka efikasna, ali i uzbudljiva vožnja.

SVAKO RASPOLOŽENJE IMA SVOJ REŽIM VOŽNJE.

Želite da vozite efikasno, a volite žustru sportsku vožnju? Omogućena vam je potpuna fleksibilnost u svakom trenutku: zahvaljujući različitim režimima vožnje i plug-in hibridnoj tehnologiji, Grandland X Hybrid4 obezbeđuje maksimallnu fleksibilnost. Uživajte u svim prednostima SUV-a kombinovanim s prednostima električnog automobila. Jednostavno menjajte sledeće režime:

 

  • 4WD (samo za pogon na sve točkove)
  • Sportski
  • Hibridni
  • Električni

JEDNOSTAVNA DOPUNA.

Postupak punjenja Grandlanda X Hybrid4 je izuzetno prost. Baterija mu se puni kao kod svakog električnog vozila na svim javnim stanicama za punjenje naizmeničnom strujom ili kod kuće putem kabla ili Wallboxa. Tako ćete imati potpuno puno vozilo na svakom mestu, koristiti samo električni motor i svesti emisiju izduvnih gasova na nulu.

OSTAVITE NEIZBRISIV UTISAK.

Grandland X Hybrid4 je prosto plug-in hibridni SUV kojeg ste čekali. Njegov upečatljiv izgled postaje još fascinantniji uz opcionu crnu haubu u kombinaciji s crnim krovom. Specijalni dvobojini točkovi od lake legure prečnika 19" s dijamantskom obradom naglašavaju sportsku siluetu. Za dodatno uživanje u vožnji, tu je 8-stepeni menjač s polugom kao sistemom za elektronsku automatsku kontrolu stepena prenosa. Kožni upravljač s ravnim dnom i ručicama za promenu stepena prenosa dodaje sportsku notu. A uz kolor taktilni ekran od 8" u standardnoj opremi koji uključuje i navigacioni sistem i stranice koje se odnose na Hybrid4, sve što vam može biti potrebno sada vam je nadohvat ruke.