Skip To Content
Grandland X modeli

Opel Grandland X

Izaberite svoj Grandland X model

Grandland X

Ovaj dominantni SUV spreman je za svaku avanturu. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i uzbudljivom dizajnu, Grandland X spreman je da zasija. Dostupan je sa pogonom na prednje točkove i 6-stepenim manuelnim ili 8-stepenim automatskim menjačem. Uživajte u njegovoj prijatnoj i luksuznoj kabini sa tasterima na dodir i ergonomskim kontrolama i otkrijte karakteristike poput aktivnih sedišta podesivih u 16 ​​smerova sa potpunom lumbalnom podrškom ili Intelli-Link ekrana na dodir.

 

  • Spoljne dimenzije: ukupna dužina 4.477 mm, visina praznog vozila 1.609 mm, širina 1.906 mm

 

  • Zapremina prtljažnika: 514-1.652 l

 

  • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1,200-1400 kg kg (12% nagib) / 600 kg
 
Prikaži detalje
Grandland X Hybrid

Zabava ili efikasnost? Zašto birati kada možete sve to imati zajedno. Novi Grandland X Hybrid kombinuje dinamiku pogonskog agregata s unutrašnjim sagorevanjem sa inteligencijom nulte emisije i brzim, lakim punjenjem električnih baterija sledeće generacije. Dostupan je sa pogonom na prednje točkove ili pogonom na sve točkove i 6-stepenim manuelnim  ili 8-stepenim automatskim menjačem.  Uživajte u njegovoj prijatnoj i luksuznoj kabini sa tasterima na dodir i ergonomskim komandama i otkrijte karakteristike poput aktivnih sedišta podesivih u 16 ​​smerova sa potpunom lumbalnom podrškom ili Intelli-Link ekrana na dodir.

 

  • Spoljne dimenzije: ukupna dužina 4.477 mm, visina praznog vozila 1.609 mm, širina 1.906 mm

 

  • Zapremina prtljažnika: 390-1.528 l

 

  • Maksimalna masa vučnog vozila sa kočnicom / bez kočnice: 1,250 kg (12% nagib) / 600 kg

 

 
Prikaži detalje

Da li želite da saznate više?

UVEK DOBRO POSAVETOVANI.

Bez obzira da li obnavljate postojeću flotu, dajete u zakup ili kupujete novo ili polovno vozilo, Opel Grandland X se izdvaja dinamičnim upravljanjem i luksuznim mogućnostima. Konfigurišite ga prema svojim željama i potrebama. Ovde smo da vam pomognemo pri kupovini, a naši stručnjaci iz Opel banke savetovaće vas o svim aspektima finansiranja, odnosima sa dilerima, lizingom, ili o drugim uslugama. Bilo da tražite automobil za vožnju tokom cele godine, originalnu dodatnu opremu, nove gume ili samo priručnik? Uvek nam je drago da pomognemo.