Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ZAUZMITE PROSTORA KOLIKO VAM TREBA.

Crossland X savršeno odgovara vašem životnom stilu, zahvaljujući izuzetnoj funkcionalnosti i prtljažnom prostoru tipičnog SUV-a  - za sve ono što dan donese.

S kapacitetom prtljažnika od 410 litara, Crossland X svojim tipičnim SUV dizajnom obezbeđuje jednu od navećih zapremina prtljažnog prostora u svojoj klasi - a može se proširiti i do 1255 litara. Tu je i veliki broj mogućnosti kojima vaš automobil može postati još prostraniji: zadnja sedišta se pomeraju1 i sklapaju u razmeri 40/60, nasloni za ruke se mogu podići radi transporta dužih predmeta, a dno prtljažnika se podešava po visini.

 

1Uključeno u paket opcionih funkcija.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SEDITE OPUŠTENO - BEZ BOLA U LEĐIMA.

Doputujte opušteni: Zahvaljujući našim Ergonomskim aktivnim sedištima  koja nose AGR znak kvaliteta  (Kampanja za zdrava leđa)1  sa 16 opcija za podešavanje.

 

Svojim uzdignutim položajem sedenja Crossland X nudi više od dobrog pogleda. Zahvaljujući specijalnim ergonomskim sedištima (sa sertifikatom ‚‚Kampanje za zdrava leđa"), Crossland vam omogućuje zdrav položaj tokom vožnje. U automobilu koji je podešen tako da vama odgovara, svako može udobno sedeti zahvaljujući prilagodljivosti sedišta, naslona sedišta i naslona za glavu.

 

1Opciona ergonomska sedišta su dokazano zdrava za leđa po udruženju ‚‚Aktion Gesunder Rücken e.V.", koje predstavlja nezavisnu stručnu komisiju doktora medicine i terapeuta iz različitih oblasti, s ciljem sprečavanja bola u leđima.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE