Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


R 4.0 INTELLILINK. POVEZANI NON-STOP.

Svoj pametni telefon možete perfektno povezati preko sistema Apple CarPlay TM1  i Android Auto TM2  sa sistemom za informisanje i zabavu Radio R 4.0 IntelliLink  – i bezbedno koristiti svoj telefon.

 

 • 7" taktilni ekran visoke rezolucije
 • Perfektno povezivanje s digitalnim uređajima3
 • Telefoniranje bez angažovanja ruku i pristup fotografijama

 

1Apple CarPlay i Apple su robne marke kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama. Apple CarPlay™ može biti nedostupan u nekim zemljama i može zavisiti od vaše verzije operativnog sistema. Molimo, posetite www.apple.com.

2Android je robna marka kompanijeGoogle Inc. Android Auto™ može biti nedostupan u nekim zemljama i može zavisiti od vaše verzije operativnog sistema. Molimo, posetite www.android.com.

3Kompatibilnost i neke funkcije mogu zavisiti od vašeg uređaja i verzije operativnog sistema. Kompatibilnost svog uređaja možete proveriti na www.apple.com ili www.android.com, ili se obratiti ovlašćenom prodavcu Opela.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

VRHUNSKA SATELITSKA NAVIGACIJA.

Jednostavan za korišćenje: Navi 5.0 IntelliLink 1  s glasovnim komandama i taktilnim ekranom u koloru , odvešće vas do vašeg odredišta brzo i komforno.
 
 • Projekcija pametnog telefona Apple CarplayTM2 i Android AutoTM3
 • Evropska satelitska navigacija u 3D
 • 8” LCD kolor taktilni ekran, 3,5“ kolor displej s informacijama za vozača
 • Ugrađene glasovne komande, iščitavanje poruka / pisani odgovor
 • Bluetooth® za emitovanje audio sadržaja
 • Bežično punjenje vašeg pametnog telefona4

 

1Opciono. Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Kompatibilnost svog uređaja možete proveriti na adresi www.apple.com ili www.android.com, ili se obratiti ovlašćenom prodavcu Opelovih vozila

2Apple CarPlay i Apple su robne marke kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama. Apple CarPlay™ može biti nedostupan u nekim zemljama i može zavisiti od vaše verzije operativnog sistema. Molimo, posetite www.apple.com .

3Android je robna marka kompanijeGoogle Inc. Android Auto™ može biti nedostupan u nekim zemljama i može zavisiti od vaše verzije operativnog sistema. Molimo, posetite www.android.com.

4Opciono: Indukciono punjenje samo za pametne telefone kompatibilne sa PMA ili Qi.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

UVEK TU ZA VAS.

Zahvaljujući pametnoj paleti usluga bićete bezbedni i ostati povezani na putu:

 • Bezbrižna vožnja: Pozivi u hitnim situacijama i u slučaju kvara, kao i redovan status i informacije o vozilu pružiće vam osećaj sigurnosti.
 • Praktičnost: Daljinske funkcije (npr. zaključavanje / otključavanje vrata) dostupne su preko vašeg mobilnog telefona. Na raspolaganju su vam i parking usluge, kao i automatska naplata putarine.
 • Pametna vožnja: uživajte u opuštenoj vožnji uz pomoć navigacije u realnom vremenu1 i upravljanja putovanjem.  

 

1Opel Connect usluge očekuju se od jeseni 2019. Usluge mogu zahtevati prijavu/naknadu i zavise od pokrivenosti mobilnom mrežom i dostupnosti.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE