Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID design
Title DIZAJN
Pretext
Icon to Display
NIVO OPREME ELEGANCE - SPOLJAŠNJOST
Elegantna i sofisticirana: Nova Corsa donosi dizajn koji naglašava preciznost nemačke tehnike. Upečatljivog prednjeg dela i atraktivne siluete, nova Corsa je lepa za oko iz svakog ugla. 
NIVO OPREME GS LINE - SPOLJAŠNJOST
Želite naglašeniju dinamičnu, sportsku notu? U tom slučaju, sportski GS Line je savršen za vas zbog svog jedinstvenog dizajna sa specijalnim prednjim i zadnjim branicima, hromiranim izduvom i specijalnim točkovima. 
NIVO OPREME ELEGANCE - UNUTRAŠNJOST
Zakoračite u enterijer koji će vas impresionirati preciznom završnom obradom, sofisticiranim detaljima i kvalitetnim materijalima vrhunske klase. Sportska instrument tabla fokusirana na vozača izgl eda kao da pripada velikom automobilu i budi želju da odmah krenete na put. 
NIVO OPREME ELEGANCE - UNUTRAŠNJOST
Zakoračite u enterijer koji će vas impresionirati preciznom završnom obradom, sofisticiranim detaljima i kvalitetnim materijalima vrhunske klase. Sportska instrument tabla fokusirana na vozača izgleda kao da pripada velikom automobilu i budi želju da odmah krenete na put. 
TOČKOVI
Ako vam je veličina važna, onda su točkovi od lake legure fantastičnog dizajna od 16" ili 17" 1 pravi izbor. Želite da dodate kontrastnu boju? Ekskluzivni crno-srebrni točkovi od lake legure od 17” 2 pružaju dobar kontrast i uz to su lagani i aerodinamični, čime povećavaju efikasnost.

1 Opciono.
2 Dos tupno samo za Corsu-e. 
OPCIJE ZA KROV
Kakav stil volite? Odlučite se za elegantan, obojeni krov 1 i tako dodajte crnu ili belu svojoj omiljenoj boji karoserije. Odaberite panoramski krovni prozor 1 i unutrašnjost vaše Corse biće okupana svetlošću.

1 Opciono. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID innovations
Title INOVACIJE
Pretext
Icon to Display
INTELLILUX MATRIX LED
Da vidite druge i da drugi vide vas. Prvi put u ovoj klasi IntelliLux LED ® Matrix farovi 1 obezbeđuju vam vidljivost dugih svetala bez zaslepljivanja ostalih vozača. Uživajte u odličnoj osvetljenosti u svakoj situaciji.

1 Opciono. 
AUTOMATSKI TEMPOMAT
Automatski tempomat 1 vam omogućuje vožnju bez stresa. Automatski ubrzava ili usporava i pomaže vam da sve vreme držite bezbedno odstojanje od vozila ispred vas.

1 Opciono. 
AKTIVNO POZICIONIRANJE U KOLOVOZNOJ TRACI
Aktivno pozicioniranje u kolovoznoj traci 1 predstavlja korak bliže autonomnoj vožnji i čini vaš život bezbednijim i komfornijim tokom monotone vožnje autoputem. Sistem koristi kameru koja se nalazi na vrhu prednjeg stakla, kao i brojne senzore u vozilu. Inteligentno i proaktivno pomaže prilikom upravljanja i drži vašu Corsu u sredini obeležene kolovozne trake, pa tokom dugih putovanja manje osećate zamor. 2

1 Opciono.
2 Tokom korišćenja ruke moraju ostati na upravljaču. 
DIGITAL CLUSTER
Uživajte u intuitivnom sistemu za informisanje i zabavu koji je lak za korišćenje i ostanite fokusirani na put pred sobom. Kompletno digitalizovana zona s instrumentima 1 vas obaveštava o brzini kretanja, navigaciji i ostalom, baš tamo gde vam je potrebno – pred očima.

1 Opciono. 
PANORAMSKA KAMERA ZA HOD UNAZAD U 180°
Vožnja unazad je upravo postala bezbednija i lakša naročito u gradu i uzanim parking mestima. Panoramska kamera za hod unazad 1 obezbeđuje prikaz od 180° zone iza i oko vaše Corsa-e. Postaćete stručnjak za vožnju unazad u tren oka.

1 Opciono. 
NAPREDNA POMOĆ PRI PARKIRANJU
Nikad se više nećete sami parkirati. Napredna funkcija Pomoći pri parkiranju 1 registruje parking mesto i upravlja upravljačem. Vi samo dodajete gas i kočite. Može li parkiranje biti komfornije od ovog? (Zaista smešno pitanje.)

1 Opciono. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID premium-comfort
Title VRHUNSKI KOMFOR
Pretext
Icon to Display
GREJANJE SEDIŠTA I UPRAVLJAČA
Grejanje sedišta u tri nivoa 1 razmaziće vas i vašeg suvozača, dok će grejanje upravljača 1 obradovati vaše dlanove. Kad jednom sednete, poželećete da više ne ustajete.

1 Opciono. 
KOŽNA SEDIŠTA S MASAŽEROM1
Udobno se smestite i uživajte u svakoj vožnji. Funkcija masažera za vozača 1 dostupna je na Corsinim kožnim sedištima, pa ćete doputovati opušteni čak i nakon dugog putovanja.

1 Opciono. Dostupno samo s motorima s unutrašnjim sagorevanjem. 
PRTLJAŽNI PROSTOR
Imate mnogo prtljaga? Kapacitet prtljažnika od 309 litara 1 omogućuje da sve ponesete. Treba da prevezete mnogo stvari? Sklopite zadnja sedišta da dobijete maksimalan prtljažni prostor. Ovo je, dakle, pravi trenutak za velike planove.

1 Motor s unutrašnjim sagorevanjem. 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID connectivity
Title POVEZIVANJE
Pretext
Icon to Display
NAVIGACIJA
Da stignete do svog sledećeg odredišta dovoljan je samo jedan dodir. Birajte između sistema Multimedia Navi Pro s ekranom od 10" 1 i Multimedia Navi s ekranom od 7" 1 . Slobodno pravite velike planove i idite kud poželite.

1 Opciono. 
B BEŽIČNO PUNJENJE EŽIČNO PUNJENJE
Napunite svoj pametni telefon bez kabla 1 tako što ćete ga jednostavno, kao i obično, spustiti na mesto za odlaganje i ostati povezani s prijateljima.

1 Opciono. Može biti potrebna dodatna oprema za pametni telefon. 
SISTEM ZA INFORMISANJE I ZABAVU

Budite slobodni i bezbrižni. Taktilni ekran, Apple CarPlay™1,3 i Android Auto™2,3. Sistemi za informisanje i zabavu4 u novoj Corsi-e obezbediće vam slobodnu komunikaciju i zabavu, uključujući i govorne komande i emitovanje audio sadržaja preko Bluetootha®5.

1Apple CarPlay™ i Apple Siri™ su registrovane robne marke kompanije Apple Inc., registrovane SAD-u i drugim zemljama.
2Android Auto™ je registrovana robna marka kompanije Google Inc.

3Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Kompatibilnost svog uređaja možete proveriti na adresi www.apple.com ili www.android.com, ili se obratiti ovlašćenom prodavcu Opela.

4Opciono.

5Bluetooth® je registrovana robna marka kompanije Bluetooth SIG inc.

 
UVEK TU ZA VAS

Zahvaljujući pametnoj paleti usluga bićete bezbedni i ostati povezani na putu – i kad vozite električno vozilo.

  • Bezbrižna vožnja: Pozivi u hitnim situacijama i u slučaju kvara, kao i redovan status i informacije o vozilu pružiće vam osećaj sigurnosti.
  • Praktičnost: Daljinske funkcije (npr. zaključavanje / otključavanje vrata) dostupne su preko vašeg mobilnog telefona. Naše posebne usluge za električna vozila: daljinska provera nivoa baterije i podešavanje klima uređaja, upravljanje punjenjem i edukacija o e-mobilnosti - tu smo za vas!
  • Pametna vožnja: uživajte u opuštenoj vožnji uz pomoć navigacije u realnom vremenu1 i upravljanja putovanjem.

1Opel Connect usluge očekuju se od jeseni 2019. Usluge mogu zahtevati prijavu/naknadu i zavise od pokrivenosti mobilnom mrežom i dostupnosti.

 
OTKRIJTE OPEL CONNECT

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID driving-dynamics
Title ELEKTRIČNA VOŽNJA
Pretext
Icon to Display
MOTOR
Kad je reč o performansama i niskoj ili čak nultoj emisiji štetnih gasova, Corsini motori izbijaju u prvi plan. Bilo da je pokreće gas, dizel ili samo elektrika, nova Corsa uvek nudi dinamičnu, rafiniranu i efikasnu vožnju. 
MENJAČ
Spoj sportskog duha i komfora: automatski 8-stepeni menjač s ručicama za promenu stepena prenosa1 poboljšava efikasnost i povećava uživanje u vožnji.

1 Dostupno sa 100 KS i 130 KS.