Karakteristike

POVEĆAJTE SVOJA OČEKIVANJA.

Nova Corsa-e.

NIVO OPREME ELEGANCE - SPOLJAŠNJOST
Elegantna i sofisticirana: Nova Corsa donosi dizajn koji naglašava preciznost nemačke tehnike. Upečatljivog prednjeg dela i atraktivne siluete, nova Corsa je lepa za oko iz svakog ugla. 
NIVO OPREME GS LINE - SPOLJAŠNJOST
Želite naglašeniju dinamičnu, sportsku notu? U tom slučaju, sportski GS Line je savršen za vas zbog svog jedinstvenog dizajna sa specijalnim prednjim i zadnjim branicima, hromiranim izduvom i specijalnim točkovima. 
NIVO OPREME ELEGANCE - UNUTRAŠNJOST
Zakoračite u enterijer koji će vas impresionirati preciznom završnom obradom, sofisticiranim detaljima i kvalitetnim materijalima vrhunske klase. Sportska instrument tabla fokusirana na vozača izgl eda kao da pripada velikom automobilu i budi želju da odmah krenete na put. 
NIVO OPREME ELEGANCE - UNUTRAŠNJOST
Zakoračite u enterijer koji će vas impresionirati preciznom završnom obradom, sofisticiranim detaljima i kvalitetnim materijalima vrhunske klase. Sportska instrument tabla fokusirana na vozača izgleda kao da pripada velikom automobilu i budi želju da odmah krenete na put. 
TOČKOVI
Ako vam je veličina važna, onda su točkovi od lake legure fantastičnog dizajna od 16" ili 17" 1 pravi izbor. Želite da dodate kontrastnu boju? Ekskluzivni crno-srebrni točkovi od lake legure od 17” 2 pružaju dobar kontrast i uz to su lagani i aerodinamični, čime povećavaju efikasnost.

1 Opciono.
2 Dos tupno samo za Corsu-e. 
OPCIJE ZA KROV
Kakav stil volite? Odlučite se za elegantan, obojeni krov 1 i tako dodajte crnu ili belu svojoj omiljenoj boji karoserije. Odaberite panoramski krovni prozor 1 i unutrašnjost vaše Corse biće okupana svetlošću.

1 Opciono. 
INTELLILUX MATRIX LED
Da vidite druge i da drugi vide vas. Prvi put u ovoj klasi IntelliLux LED ® Matrix farovi 1 obezbeđuju vam vidljivost dugih svetala bez zaslepljivanja ostalih vozača. Uživajte u odličnoj osvetljenosti u svakoj situaciji.

1 Opciono. 
AUTOMATSKI TEMPOMAT
Automatski tempomat 1 vam omogućuje vožnju bez stresa. Automatski ubrzava ili usporava i pomaže vam da sve vreme držite bezbedno odstojanje od vozila ispred vas.

1 Opciono. 
AKTIVNO POZICIONIRANJE U KOLOVOZNOJ TRACI
Aktivno pozicioniranje u kolovoznoj traci 1 predstavlja korak bliže autonomnoj vožnji i čini vaš život bezbednijim i komfornijim tokom monotone vožnje autoputem. Sistem koristi kameru koja se nalazi na vrhu prednjeg stakla, kao i brojne senzore u vozilu. Inteligentno i proaktivno pomaže prilikom upravljanja i drži vašu Corsu u sredini obeležene kolovozne trake, pa tokom dugih putovanja manje osećate zamor. 2

1 Opciono.
2 Tokom korišćenja ruke moraju ostati na upravljaču. 
DIGITAL CLUSTER
Uživajte u intuitivnom sistemu za informisanje i zabavu koji je lak za korišćenje i ostanite fokusirani na put pred sobom. Kompletno digitalizovana zona s instrumentima 1 vas obaveštava o brzini kretanja, navigaciji i ostalom, baš tamo gde vam je potrebno – pred očima.

1 Opciono. 
PANORAMSKA KAMERA ZA HOD UNAZAD U 180°
Vožnja unazad je upravo postala bezbednija i lakša naročito u gradu i uzanim parking mestima. Panoramska kamera za hod unazad 1 obezbeđuje prikaz od 180° zone iza i oko vaše Corsa-e. Postaćete stručnjak za vožnju unazad u tren oka.

1 Opciono. 
NAPREDNA POMOĆ PRI PARKIRANJU
Nikad se više nećete sami parkirati. Napredna funkcija Pomoći pri parkiranju 1 registruje parking mesto i upravlja upravljačem. Vi samo dodajete gas i kočite. Može li parkiranje biti komfornije od ovog? (Zaista smešno pitanje.)

1 Opciono. 
GREJANJE SEDIŠTA I UPRAVLJAČA
Grejanje sedišta u tri nivoa 1 razmaziće vas i vašeg suvozača, dok će grejanje upravljača 1 obradovati vaše dlanove. Kad jednom sednete, poželećete da više ne ustajete.

1 Opciono. 
KOŽNA SEDIŠTA S MASAŽEROM1
Udobno se smestite i uživajte u svakoj vožnji. Funkcija masažera za vozača 1 dostupna je na Corsinim kožnim sedištima, pa ćete doputovati opušteni čak i nakon dugog putovanja.

1 Opciono. Dostupno samo s motorima s unutrašnjim sagorevanjem. 
PRTLJAŽNI PROSTOR
Imate mnogo prtljaga? Kapacitet prtljažnika od 309 litara 1 omogućuje da sve ponesete. Treba da prevezete mnogo stvari? Sklopite zadnja sedišta da dobijete maksimalan prtljažni prostor. Ovo je, dakle, pravi trenutak za velike planove.

1 Motor s unutrašnjim sagorevanjem. 
NAVIGACIJA
Da stignete do svog sledećeg odredišta dovoljan je samo jedan dodir. Birajte između sistema Multimedia Navi Pro s ekranom od 10" 1 i Multimedia Navi s ekranom od 7" 1 . Slobodno pravite velike planove i idite kud poželite.

1 Opciono. 
B BEŽIČNO PUNJENJE EŽIČNO PUNJENJE
Napunite svoj pametni telefon bez kabla 1 tako što ćete ga jednostavno, kao i obično, spustiti na mesto za odlaganje i ostati povezani s prijateljima.

1 Opciono. Može biti potrebna dodatna oprema za pametni telefon. 
SISTEM ZA INFORMISANJE I ZABAVU

Budite slobodni i bezbrižni. Taktilni ekran, Apple CarPlay™1,3 i Android Auto™2,3. Sistemi za informisanje i zabavu4 u novoj Corsi-e obezbediće vam slobodnu komunikaciju i zabavu, uključujući i govorne komande i emitovanje audio sadržaja preko Bluetootha®5.

1Apple CarPlay™ i Apple Siri™ su registrovane robne marke kompanije Apple Inc., registrovane SAD-u i drugim zemljama.
2Android Auto™ je registrovana robna marka kompanije Google Inc.

3Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Kompatibilnost svog uređaja možete proveriti na adresi www.apple.com ili www.android.com, ili se obratiti ovlašćenom prodavcu Opela.

4Opciono.

5Bluetooth® je registrovana robna marka kompanije Bluetooth SIG inc.

 
UVEK TU ZA VAS

Zahvaljujući pametnoj paleti usluga bićete bezbedni i ostati povezani na putu – i kad vozite električno vozilo.

  • Bezbrižna vožnja: Pozivi u hitnim situacijama i u slučaju kvara, kao i redovan status i informacije o vozilu pružiće vam osećaj sigurnosti.
  • Praktičnost: Daljinske funkcije (npr. zaključavanje / otključavanje vrata) dostupne su preko vašeg mobilnog telefona. Naše posebne usluge za električna vozila: daljinska provera nivoa baterije i podešavanje klima uređaja, upravljanje punjenjem i edukacija o e-mobilnosti - tu smo za vas!
  • Pametna vožnja: uživajte u opuštenoj vožnji uz pomoć navigacije u realnom vremenu1 i upravljanja putovanjem.

1Opel Connect usluge očekuju se od jeseni 2019. Usluge mogu zahtevati prijavu/naknadu i zavise od pokrivenosti mobilnom mrežom i dostupnosti.

 
OTKRIJTE OPEL CONNECT
MOTOR
Kad je reč o performansama i niskoj ili čak nultoj emisiji štetnih gasova, Corsini motori izbijaju u prvi plan. Bilo da je pokreće gas, dizel ili samo elektrika, nova Corsa uvek nudi dinamičnu, rafiniranu i efikasnu vožnju. 
MENJAČ
Spoj sportskog duha i komfora: automatski 8-stepeni menjač s ručicama za promenu stepena prenosa1 poboljšava efikasnost i povećava uživanje u vožnji.

1 Dostupno sa 100 KS i 130 KS. 

DODATNA OPREMA ZA NOVU CORSU.

Komplet za karoseriju
PRIKAŽI DETALJE
Maske za retrovizore
PRIKAŽI DETALJE
Prečka s logotipom u boji
PRIKAŽI DETALJE