Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


SEDAM SEDIŠTA. JOŠ VIŠE OPCIJA.

Dostupan s pet ili sedam sedišta1, Combo Life je primer fleksibilnosti. Treba vam više prostora u prtljažniku? Dva klizna sedišta2 u trećem redu mogu se lako ukloniti.

 

1Opciono

2Sedišta u trećem redu dostupna su u standardnoj verziji, kao i u verziji s dugim međuosovinskim rastojanjem, ali samo verzija s dugim međuosovinskim rastojanjem nudi klizna sedišta.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

MAKSIMALNO ISKORIŠĆEN PROSTOR.

Minimum prtljažnog prostora od 597 litara1, koji se može proširiti na 2126 litara2, daje Combu Life visok nivo praktičnosti – jedini je izazov naći dovoljno tereta da ga napunite.

 

Treba vam još više prostora? Odlučite se za Combo Life XL s dugim međuosovinskim rastojanjem i do 2693 litra2 prtljažnog prostora.

 

1Combo Life s 5 sedišta i standardnim međuosovinskim rastojanjem nudi 597 litrara prtljažnog prostora sa svim sedištima na svom mestu. Verzija s 5 sedišta i dugim međuosovinskim rastojanjem ima minimum 850 litara prtljažnog prostora.

2Do 2693 litra za Combo Life u verziji s dugim međuosovinskim rastojanjem i 2126 litara za standardni Combo Life, natovaren do krova sa sklopljenim naslonima zadnjih sedišta, prema ISO 3832.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SMESTITE ČITAVU PORODICU.

Na raspolaganju vam je praktična zadnja klupa deljiva u razmeri 40/60 ili 3 pojedinačna zadnja sedišta1, svako sa standardno obezbeđenim Isofix sidrištima za dečje sedište, za bezbedan i udoban prevoz vaših potomaka.

 

Treba da prevezete ekstra dug teret, poput nameštaja? Jednostavno sklopite zadnja sedišta u pod koristeći FlexFold komandu za uklanjanje2 i preklopite suvozačko sedište, da biste smestilli predmete do 2.7m dužine (ili do 3.05m za verziju s dugim međuosovinskim rastojanjem). Kakve god zahteve da imate, fleksibilan raspored sedišta može se konfigurisati da bi vama bilo lakše.

 

1Opciono za Enjoy, standardno za Innovation.

2Dostupno u drugom kvartalu 2019.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

VIŠE PROSTORA NEGO ŠTO MOŽETE ZAMISLITI.

Uz maksimalno 28 pretinaca zapremine 186 litara, Combo Life ima rešenje za odlaganje svih vaših stvari.

PRISTUP BEZ PREMCA.

Jedna ili dvoja klizna vrata1 olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila. Konfigurišite zadnji deo vozila asimetričnim zadnjim vratima ili klasičnim petim vratima2 s prozorom koji se otvara3, za brz i jednostavan pristup prtljažniku.

 

1Dvoja klizna vrata su opciona za model Essentia, a standardna za Enjoy i Innovation.

2Klasična peta vrata opciona su za model Essentia, a standardna za Enjoy i Innovation.

3Klasična peta vrata s prozorom koji se otvara opciona su za modele Essentia i Enjoy, a standardna za Innovation.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

PRODUŽITE SVOJ LIFE.

Combo Life je dostupan u dve dužine – 4.4m u regularnoj verziji i 4.75m u verziji Combo Life XL, koja dodaje još više unutrašnjeg i prtljažnog prostora.

 

Dodavši 35cm dužine, prtljažnik Comba Life XL povećava se za impresivna 253 litra, čime se dobija ukupno 8501 litara standardnog prtljažnog prostora.

 

1Izmeren prtljažni prostor za Combo Life XL s 5 sedišta i dugim međuosovinskim rastojanjem, sa svim sedištima na svom mestu.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE