Idite dalje

Izvucite maksimum iz svoje Astre hybrid tako što ćete znati glavne faktore koji utiču na domet i kako na njih reagovati

Brzina
Brzina je faktor koji najviše utiče na domet. Poželjno je koristiti električni režim pri maloj brzini. Da biste optimizovali potrošnju goriva u hibridnom režimu, napunite bateriju i iskoristite električnu energiju (više od 35% u prosečnim uslovima vožnje na putu). 
Stil vožnje
Svaki put kada ubrzate, gubite energiju. I svaki put kada naglo kočite, morate ponovo da ubrzate. Glatko ubrzanje i rekuperativno kočenje vaše Astre Hybrid mogu vam pomoći da uštedite do 15% vašeg električnog dometa. 
Toplotni komfor i grejanje
Razlika u dometu zbog grejanja/hlađenja može da varira do 35% između godišnjih doba, pošto se energija uzima direktno iz baterije. Prethodno kondicioniranje vaše Astre Plug-In Hybrid tokom punjenja je odličan način da očuvate svoj električni domet i putujete u udobnosti. 

SAVET: U svim situacijama, punite bateriju što češće možete da biste maksimalno iskoristili svoju Astru Hybrid u električnom režimu, bez ikakvih emisija.

Prikazani domet u vašoj Astri Plug-In Hybrid, čak i kada je potpuno napunjena, je predviđanje zasnovano na prethodnom ponašanju u vožnji.

Ako uzmete u obzir faktore koji utiču na domet (npr. brzina, stil vožnje, toplotni komfor), prikazani domet će se prilagoditi vašem novom ponašanju u vožnji.