Tehnologija
Napredna pomoć vozaču

Napredni sistemi za pomoć vozaču prate višestruke uslove na putu i u ​​saobraćaju kako bi radikalno poboljšali bezbednost i omogućili vam da jednostavno uživate u vožnji uz funkcije koje uključuju IntelliLux Pixel LED prednja svetla, prošireni Head-up ekran, Intelli-Drive i Intelli-Vision1.

 

1 Opel sistemi za pomoć su namenjeni da podrže vozača u okviru ograničenja sistema. Vozač ostaje odgovoran za upravljanje vozilom. Sve opciono.

 
Infotainment
Digitalno detoksirani Pure Panel® displej integriše bežični Apple CarPlay™ i Android Auto™ sa individualnim upravljanjem profilom i prepoznavanjem vozača. Bežično punite svoje uređaje, uz usluge kao što su hitni pozivi i pozivi u slučaju kvara. 
OpelConnect servis

Pametni tehnološki sistemi i srodne usluge1 koji nude povezivanje i moderne inovacije kako biste bili bezbedni i obezbedili uzbudljivo i efikasno putovanje.

 

Bezbrižnost: poziv za hitne slučajeve i kvar 2, sistem Status vozila i Informacije pokazuje Vam kilometražu, nivo goriva ili upozorenja o održavanju za dobar osećaj u svakom trenutku.

 

Pogodnost: Usluga e-Remote Control3 za proveru nivoa baterije, upravljanje punjenjem i podešavanje predkondicioniranja kabine preko myOpel aplikacije.

 

Pametna vožnja: opušteno putovanje zahvaljujući Connected Navigation Pack Plus4 i usluzi Trip and Drive Management.

 

1 Dostupnost i obim usluga razlikuju se od zemlje do zemlje i od vozila do vozila. Usluge mogu zahtevati pretplatu/naknadu i zavise od pokrivenosti mobilnom mrežom i dostupnosti.

 

2 Korišćenje Hitnog poziva i poziva u slučaju kvara zahteva potpisivanje Odredbi i uslova sa pismenom izjavom o saglasnosti za lokalizaciju vozila prilikom naručivanja vozila i zavisi od pokrivenosti mreže i dostupnosti. Usluga kvara (Opel Mobilservice) je besplatna u prvoj godini nakon prve registracije, a zatim uz naknadu. Informacije o Opel Connect na www.opel.de/connect i Opel Mobile Service na www.opel.de/mobilservice. Primenjuju se odgovarajući opšti uslovi.

 

3 Samo za Astru Hibrid

 

4 Usluge Connected Navigation Pack Plus su uključene na 3 godine i nakon toga podležu dodatnoj pretplati. Dostupnost i obim usluga razlikuju se od zemlje do zemlje i od vozila do vozila. Usluge mogu zahtevati pretplatu ili naknadu i zavise od pokrivenosti mobilnom mrežom i dostupnosti.