Za više informacija o finansiranju i lizingu, kontakturajte ovlašćenog Opel partnera.

Potražite najbližeg Opel partnera

Opelovi modeli za flotnu prodaju

Pronađite odgovarajuće Opel vozilo za specifične potrebe vašeg voznog parka.

Pogledajte novu gamu Opelovih vozila
Opel partneri
Zatražite ponudu

Savršeno poslovno vozilo

Naša flotna vozila pružaju fantastične performanse, kao i vrhunski kvalitet. Kako bi takva i ostala, preporučujemo svim vozačima da povremeno odvezu svoj Opel na proveru. Opelova provera ispravnosti automobila je od naročito velikog značaja neposredno pred smenu godišnjih doba ili pre dužeg putovanja.

Mala i srednja flota / Flote male i srednje veličine

Da li vaša flota ima 24 vozila ili manje? Iskoristite prednosti kvalitetnih Opelovih vozila po niskim troškovima vlasništva. Tu su i pogodnosti kombinacije lizinga i održavanja vozila po atraktivnim mesečnim ratama.

Obratite se lokalnom ovlašćenom dileru za više informacija o našim povoljnim i fleksibilnim rešenjima za flote male i srednje veličine.

Koroprativne flote

Da li vaša kompanija ima flotu od 25 ili više vozila? Korporativni klijenti uživaju pogodnosti dugoročnih ugovora i specijalnih uslova. Iskoristite prednosti sigurnog plana za svoju flotu. Naučite pritom da optimizujete troškove upravljanja voznim parkom, da ublažite svoj CO2 otisak i smanjite potrošnju goriva.

Velike flote Opelovih vozila čekaju brojne prednosti u pogledu troškova vlasništva, pouzdanog servisiranja i transparentnog upravljanja.

Uzbudljivi novi Opelovi modeli poput Opel Insignije i nove Opel Astre predstavljaće odličnu motivaciju za vaše zaposlene.

Panevropske flote

Da li imate flotu u 6 ili više evropskih zemalja i želite da iskoristite specijalno prilagođena rešenja za panevropske flote?

Evropa jeste ujedinjena, ali se zakoni, uredbe, a naročito poreski sistemi još uvek razlikuju od zemlje do zemlje. Opelov evropski tim za flotnu prodaju ima iskustvo i znanje (kao i sjajna vozila) da pomogne internacionalno aktivnim klijentima u vođenju cenovno prihvatljive flote.