Tactical header
Zatražite ponudu
Opel partneri

ROĐENI U NEMAČKOJ, STVORENI ZA SVE!

Ove godine Opel slavi 120 godina od početka proizvodnje. Ono što je 1899. godine započelo u garaži u nemačkom Riselshajmu, sa ručno pravljenim prvim modelom Opel Patentmotorwagen, postalo je masovni fenomen, jer je Opel napravio više od 70 miliona automobila od tada. Opel je od starta krasila želja da mobilnost bude dostupna svima, a ne samo bogatim pojedincima, pa u skladu sa tim kompanija i danas funkcioniše pod motom Budućnost pripada svima.

 

U Srbiji, ove godine premijerno je predstavljen multifunkcionalni Opel Combo i to u modelima Combo Cargo i Combo Life. Ovo je sjajna prilika za kupovinu modela koji su poneli titule “Best buy automobil 2019” i “Međunarodni van 2019”.

Corsa je Opelov bestseler koji broji 12 miliona kupaca širom sveta, koji se godinama nalazi među najprodavanijim automobilima i na srpskom tržištu.

 

Svoje mesto na domaćem tržištu veoma brzo su našli Opelovi X šampioni, Grandland X, Crossland X, i Mokka X.

 

Opel Insignia predstavlja pravo remek delo zahvaljujući jedinstvenoj paleti najsavremenijih inovacija i luksuznih elemenata premijum klase koji je čine liderom u svojoj kategoriji.


Već više od 11 miliona ljudi vozi Opel Astru. Nema razloga da Vi ne postanete jedni od njih.

 

Iskoristite priliku da nabavite svoje omiljene Nemce. Posetite svog najbližeg Opel partnera.

 

Vi birate, 0% kamata ili najniža rata. Za detalje o Opel finansiranju, kliknite ovde.“