Ponude vozila i promocije

NOVE PONUDE VOZILA IZ OPELA.

Sjajne ponude za sjajne automobile.

 

Pogledajte naše najnovije ponude novih automobila. Pronađite lakši način za kupovinu Opela, uštedite novac i saznajte više o specijalnim ponudama i promocijama.

ROĐENI U NEMAČKOJ, STVORENI ZA SVE!
Opel Srbija pripremio je atraktivnu sajamsku ponudu u okviru koje će sva vozila biti na specijalnom sniženju od 300 do čak 600 evra u zavisnosti od modela. Akcija će trajati tokom trajanja Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, od 22. do 31. marta. 
PROČITAJTE VIŠE
ASTRA SEDAN – 12.990 RAZLOGA ZA, NIJEDAN PROTIV.
Preko 11 miliona kupaca je već izabralo svoju Astru. Izaberite i Vi Vašu bogato opremljenu Astru Sedan po posebnoj ceni, ili uz OPEL FINANSIRANJE. Na vama je da se odlučite za opciju koja Vam više odgovara: 0% kamata ili najniža rata! 
PROČITAJTE VIŠE
OPEL CORSA – VRHUNSKA TEHNOLOGIJA ZA VOŽNJU SA STILOM!
Proverite zašto je Corsa Opelov bestseler koji broji više od 12 miliona kupaca širom sveta. 
PROČITAJTE VIŠE
SAVRŠENA U SVAKOM SMISLU, OPEL INSIGNIA – VEĆ OD 19990€!
Perjanica čitavog brenda donosi novu arhitekturu, dinamičan dizajn, prostranu kabinu i najsavremenije tehnologije. 
PROČITAJTE VIŠE
ZAPOČNI JESEN SA NOVIM OPELOM!
PROČITAJTE VIŠE
OPEL MOVANO - NIJEDAN POSAO NIJE PREVELIK.
Kao što to pokazuju brojevi... U vašem poslu nema mesta za brojeve koji se ne sabiraju. Ovo se posebno odnosi na vaše operacije transporta i logistike. Trebaju vam vozila koja su namenski izrađena da budu dovoljnosnažna – i dovoljno velika – za vaše najveće projekte. 
PROČITAJTE VIŠE
Teaser introducing cross-carline campaign. 
PREPUSTITE SE PROFESIONALCIMA. JEDINSTVENO REŠENJE ZA VAŠ VOZNI PARK!
Opel Full Service usluga obezbeđuje najbolja rešenja za kompaniju u oblasti upravljanja voznim parkom. Povećajte efikasnost, produktivnost i bezbednost vašeg voznog parka, koristeći našu vrhunsku uslugu, istovremeno umanjujući vaše troškove. 
PROČITAJTE VIŠE
OPEL FINANSIRANJE – BESKAMATNI KREDIT
Je posebna ponuda za kupovinu novih Opel vozila uz 0% kamate za kredit u iznosu do 10 000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima, putem koga ćete brže i lakše doći do svog novog Opela. Potpuno komforno, bez odlaska u banku, novi Opel uz OPEL FINANSIRANJE može biti vaš već u salonu naših Opel dilera. 
PROČITAJTE VIŠE
OPEL VOZILA SA FABRIČKOM GARANCIJOM ZA UGRAĐENI GAS!
Proizvodeći LPG modele, Opel nudi privlačnu alternativu vozačima koji paze na troškove i okolinu. Bez obzira na godišnju kilometražu, s LPG-om znatno smanjujete troškove upravo preko cene LPG-a koja je gotovo dvostruko niža od cene benzina ili dizel goriva. Bez pojačanog održavanja i uz dvostruko brži povrat investicije nego kod naknadne ugradnje, lako je izračunati višestruku isplativost Opel LPG modela. 
PROČITAJTE VIŠE

PRONAĐITE VAŠEG OPEL DILERA