Skip To Content
Opel Sajamska Akcija
Opel Sajamska Akcija
SUV modeli dostupni odmah za isporuku!

Opel je za sve svoje kupce u Srbiji obezbedio posebne akcijske cene za neke od svojih najpopularnijih modela. Akcije važe za ograničenu količinu lagerskih vozila i takođe podrazumevaju garanciju od 4 godine (ili 100.000 pređenih kilometara) i Opel Assistance (Pomoć na putu 24/7).

 

Inovativne nemačke tehnologije, odvažan i čist dizajnerski potpis, komfor i zabava u vožnji bez kompromisa – na Vama je samo da izaberete koji od atraktivnih modela najbolje odgovara Vašim potrebama. Opelovi modeli Crossland i Grandland dostupni su za isporuku odmah.

Crossland

Odvažno sofisticiran, usredsređen na praktičnost – komforni SUV savršen za one koji žele da izgledaju dobro dok se voze. Za paket opreme EDITION, sa 1.2 benzinskim motorom od 83ks akcijska cena iznosiće 17.290 EUR.

Grandland

Opelova smela i čista filozofija dizajna transformisala je novi Opel Grandland u SUV kao nijedan drugi. U paketu opreme EDITION BUSINESS, sa 1.2 benzinskim motorom od 130ks akcijska cena biće 27.990 EUR.
Požurite kod svog najbližeg Opel partnera i odaberite svoj novi auto – elegantan, atraktivan, gradski ili komforan, moćan i potpuno atipičan – za koji god se budete odlučili, nećete pogrešiti!