Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OPEL VIVARO - KANCELARIJSKA KLUPA.

Pravi kvalitet pruža osećaj potpunog zadovoljstva, a veća produktivnost dolazi kao prirodan rezultat.

 

Zbog loše organizacije izgubi se mnogo dragocenog vremena. Opel Vivaro pruža viši nivo komfora, udobnosti radnika i načina odlaganja stvari.

OKRUŽNENJE VOZAČA

Visoko postavljena ručica menjača na instrument tabli, upravljač podesiv po visini i dubini s daljinskim komandama za sistem info-zabave, sedište podesivo u 6 pravaca s naslonom za ruku i potporom za lumbalni deo, uz pregledne instrumente pružaju vozaču osećaj komfora i potpune kontrole.

OBILJE SKLADIŠNOG PROSTORA U KABINI

9 otvorenih i zatvorenih pretinaca na instrument tabli, optimalno postavljeni držači šolja i ukupna zapremina skladišnog prostora na instrument tabli od preko 24 litra s prostorom od 54 litra ispod opcione kancelarijske klupe, znače da ima mesta za sve što vam je potrebno za obavljanje posla.

OPREMLJEN ZA OBAVLJANJE POSLA

Praktična, demontažna tabla za držanje papira koja se može čvrsto postaviti u uspravan položaj, čuva važne papire na dohvat ruke vozaču i štedi vreme traženja. Elementi pokretne kancelarije su:

 

  • Kancelarijska klupa s preklopivim središnjim delom otkriva demontažnu tablu za držanje papira i pretinac podesan za tablet ili laptop.
  • Bazu za pametni telefon na instrument tabli.
  • Bazu za tablet u gornjoj zoni instrument table.

 

Za dodatnu efikasnost, tu su otvaranje i startovanje bez ključa i selektivno zaključavanje vrata.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

PROVOKLANSI SISTEM ZA INFORMISANJE I ZABAVU

Na raspolaganju vam je spektar naprednih sistema za informisanje i zabavu. Pojedinačni-DIN R16 BT USB i dupli-DIN CD18 BT USB obezbedjuju slušanje audio sadržaja preko Bluetooth® veze i telefoniranje bez korišćenja ruku, a USB utičnice u instrument tabli i eksterni USB omogućuju povezivanje s mobilnim uredjajima.

 

NAVI 50 IntelliLink dodaje 7 ˝ taktilni kolor ekran s mapama zapadne ili istočne Evrope. Besplatna aplikacija 'AHA' na povezanim pametnim telefonima preko taktilnog ekrana omogućuje pristup društvenim mrežama kao što su Facebook ili Twitter, kao i radio stanicama na Internetu. Za iPhone, dostupan je i Siri za govorne komande. Najsavremeniji NAVI 80 IntelliLink omogućuje dodatne funkcije, poput prikaza u 3D iz ptičje perspektive, unapredjen sistem govornih komandi i slušanje audio sadržaja preko Bluetooth® veze. Ovaj ekran ujedno funkcioniše i kao monitor Kamere za hod unazad.
PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

VIŠE KOMFORA. MANJE STRESA.

Opcije unutrašnjih klima uredjaja uključuju manuelni klima uredjaj i sistem Elektronske kontrole temperaturnih uslova (ECC) isključivo za vozačku kabinu.

 

Pomoću Kamere za hod unazad, možete videti kuda idete i sprečiti krivudanje prilikom vožnje unazad. Slika se prikazuje s dinamičkim smernicama na taktilnom ekranu navigacionog sistema ili sa statičkim smernicama na unutrašnjem retrovizoru.