Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NOSI TERET I OSLOBADA PROSTOR.

Optimalan dizajn, maksimum ravnog utovarnog prostora i lak pristup znače da u Opelu Vivaro možete da prevezete šta god poželite.

 

Težak teret smešten u dobro organizovan unutrašnji prostor čini Opel Vivaro vrednom poslovnom investicijom. 

MESTA ZA SVE

Dve dužine i dve visine obezbedjuju zapreminu tovarnog prostora do 8.6 kubnih metara za Panel kombi. Dužina tovarnog prostora iznosi 2537 mm na kraćim, a 2937 mm na dužim verzijama. Unutrašnji tovarni prostor ima idealan raspored za prevoz do tri Euro-palete uz mogućnost lakog utovara.

LAK PRISTUP - OPCIJA ZA UTOVAR EKSTRA DUGOG TERETA

Bočna vrata izuzetne širine koja omogućavaju ulaz Euro paleta, kao i zadnja vrata s opcionim uglom otvaranja od maksimalno 250 stepeni obezbedjuju lak pristup tovarnom prostoru. Postoji i opcija podižućih zadnjih vrata. Opcija za prolaz dugačkog tereta preko FlexCargo sistema uključuje vratanca za prolaz tereta u pregradi, a prednje suvozačko sedište dopušta prevoz tereta maksimalne dužine 3750 mm na kraćoj verziji ili 4150 mm na dužoj verziji.

SIGURNO I BEZBEDNO

Teret je optimalno obezbedjen, a radnici dodatno zaštićeni optimalno postavljenim ušicama. Za zaštitu unutrašnjosti, tu je širok izbor drvenih podnih i zidnih panela, skrojenih da omoguće slobodan pristup kako standardnim, tako i opciono dostupnim kukama, ušicama i sl.