Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PRONAĐITE SVOJU SAVRŠENU MERU.

Dostupan u tri različite veličine, Vivaro u svakoj varijanti nudi savršen balans između relativno kompaktnih spoljnih dimenzija i prostrane, izuzetno fleksibilne unutrašnjosti.

 

Mala verzija1, duga svega 4.60 m je savršeno agilna u uzanim gradskim ulicama i urbanim zonama ograničenog prostora. U ovu varijantu staju 2 Euro palete, dok u srednju i veliku varijantu s lakoćom staje po 3.

 

1Mala verzija Vivara dostupna je samo kao Vivaro van i Combi.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

IMPRESIVNA FUNKCIONALNSOT.

Dostupan u četiri tipa karoserije, Vivaro ispunjava ogroman broj različitih funkcija shodno specifičnim potrebama vašeg posla.

 

Panel Van1 s maksimalno tri prednja sedišta, pogodan je za one koji redovno prevoze teret , dok Van s produženom kabinom2 , s klupom u zadnjem delu, nudi dovoljno prostora za do 6 osoba. Kabina s platformom3 projektovana je kao savršena osnova za široku paletu konverzija, dok Vivaro Combi1 nudi do 9 sedišta za sportski klub, kolege s posla ili mali tim.

 

1Dostupan u 3 veličine: mali, srednji i veliki.

2Dostupan u 2 veličine: srednji i veliki.

3Dostupan samo u srednjoj veličini.

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

IDEALNA VELIČINA.

Električna klizna vrata1 obezbeđuju širok, komforan prolaz u zadnji deo vozila za putnike i teret, dok Vivarova visina ispod 1.9 m1 omogućuje bezbedan ulaz u podzemne garaže.

 

1 Ograničenje visine na ispod 1.9 m nije primenljivo na Vivaro s dugim međuosovinskim rastojanjem ili varijante čija je maksimalna korisna nosivost 1400 kg.
PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE