Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PROJEKTOVAN DA VAM POMOGNE.

Nije uvek lako održati stanje budne pažnje. Upozorenje na pospanost vozača analizira vaš način vožnje preko prednje kamere i upravljača i obaveštava vas kad je vreme za pauzu.

 

Upozorenje na izlazak iz kolovozne trake prepoznaje kad Vivaro nehotično izlazi iz svoje trake i upozorava vozača zvučnim i vizuelnim signalom. Napredni sistem

Pametnog svetlosnog snopa automatski menja svetlosni snop vaših farova s dugih na oborena svetla kako bi se izbeglo zaslepljivanje ostalih vozača. Sistem

Prilagodljivog ograničenja brzine koristi Čitač znakova za ograničenje brzine kako bi analizirao promene dozvoljene brzine kretanja. Jednim pritiskom tastera, tempomat će podesiti vašu brzinu kretanja na dozvoljenu.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

U SIGURNIM STE RUKAMA.

Jednim pritiskom tastera, Automatski tempomat smanjuje vašu brzinu kako bi održao zadato odstojanje od vozila ispred vas i vraća je kad se put pred vama raščisti.

 

Upozorenje na mrtav ugao koristi senzore i vizelnu projekciju na spoljnom retrovizoru da upozori vozača na vozila u mrtvom uglu i spreči nezgode prilikom preticanja. Upozorenje na sudar s vozilom ispred skenira put pred vama i upozorava vozača na mogućnost sudara s vozilima ili pešacima. Ako je potrebno, aktivira se Automatsko kočenje u hitnim situacijama koje pritiska kočnice nezavisno od vozača, kako bi se izbegla nezgoda.
PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SVE NA JEDNOM MESTU.

Jedinstvena funkcija u ovom segmentu koja projektuje bitne informacije poput brzine kretanja i podataka s tempomata u visini vozačevih očiju na vetrobranskom staklu Vivara.

ŠIROKI PRIKAZ.

Parkiranje i ostali gradski manevri potpuno su lišeni stresa zahavljajući tehnologiji Panoramske kamere za hod unazad od 180° 1 koja se prikazuje na ekranu osetljivom na dodir od 7“1.

 

1Opciono.