Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OPUŠTENO OD TAČKE A DO TAČKE B.

Pronađite najbrži put do svog odredišta na ekranu osetljivom na dodir od 7“1 pomoću sistema Multimedia Navi1.  Pristupite svojoj muzici i sadržajima vašeg pametnog telefona preko sistema Android Auto1,2 ili Apple CarPlay1,2.

 

1Opciono.

2Kompatibilnost i neke funkcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja i verzije operativnog sistema. Apple CarPlay je robna marka kompanije Apple Inc. registrovane u SAD-u i drugim zemljama. Android Auto je robna marka kompanije  Google Inc.

Apple CarPlay i Android Auto mogu biti nedostupni u nekim zemljama i mogu zavisiti od vaše verzije operativnog sistema. Molimo, posetite www.apple.com ili www.android.com 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

UVEK TU ZA VAS.

Ostanite povezani dok ste na putu zahvaljujući pametnoj tehnologiji i bezbednosnim sistemima

 

Korisne funkcije poput poziva u hitnim situacijama, poziva u slučaju kvara s pristupom službi pomoći na putu i ‚‚Live" navigacije biće dostupne tokom 2019. godine1.

 

1Očekuje se da će pozivi u hitnim situacijama i u slučaju kvara biti dostupni od maja 2019. godine, dok se dostupnost ostalih Opel Connect usluge očekuje od oktobra 2019. Usluge mogu zahtevati prijavu/naknadu i zavise od pokrivenosti mobilnom mrežom i dostupnosti.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE