Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PROJEKTOVAN DA SVE SMESTI.

Prevezite svoj čitav tim od tačke A do tačke B – u Opelu Movano ima mesta za do 7 osoba, uključujući vozača i opremu za rad.
Specijalnost Opel Movano vana s produženom kabinom je efikasan prevoz radne ekipe i njihove opreme. S dva sedišta pored vozača – ili jednim ako je naznačeno opciono jedno sedište – i zadnjom klupom u koju se može udobno smestiti četiri člana tima. Sigurnosni pojasevi i nasloni za glavu su, naravno, standardni.
PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

U VAŠOJ NEPOSREDNOJ BLIZINI, KAD VAM JE POTREBNO.

Preobratite Movano u pokretnu kancelariju uz preklapajuće središnje sedište koje može poslužiti kao podesiv kancelarijski sto. Uključuje i rotaciono postolje za vozačev laptop.

PRETINAC NA INSTRUMENT TABLI.

Držite sve na jednom mestu tokom vožnje. Jednostavno odložite stvari koje su vam važne u zatvorene pretince na vrhu instrument table.

MESTA ZA SVE.

Velika kaseta koja se izvlači s maksimalnih 10,5 litara ukupnog prostora za odlaganje i čistom, ravnom površinom, omogućuje da sve što vam je potrebno držite nadohvat ruke. 

VAŠ POKRETNI RADNI STO.

Koristite vozačku kabinu kao malu kancelariju – uz stočić na izvlačenje i podlogu s držačem za šolju ispred suvozačkog sedišta.

MAKSIMALNO FUNKCIONALNO.

Odložite sve stvari koje su vam potrebne u prostrane džepove u vratima. U pretince  u bočnim vratima staju boce za vodu od 1.5 litra.