Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


BOLJE PERFORMANSE UZ MANJU EMISIJU ŠTETNIH GASOVA.

Veća snaga, veći obrtni moment i manja potrošnja goriva – na raspolaganju su vam napredni BiTurbo dizel motori snage do 180 KS, sa 400 Nm obrtnog momenta, malom potrošnjom goriva i niskom emisijom štetnih gasova. 

 

Motori za Movano se ističu kad je reč o efikasnosti univerzalnog prevoza.  Njihova BiTurbo tehnologija kombinuje visok obrtni moment već na niskom broju obrta s velikom snagom i obrtnim momentom pri visokom broju obrta. Ovim se obezbeđuje visok odziv, rafinirano i kontstantno ubrzanje i bolja efikasnost.

 

Sistem Start/Stop smanjuje emisiju štetnih gasova i potrošnju goriva na nulu svaki put kad stanete. Takođe je dostupan i automatski Easytronic® menjač.

 

Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu XX , van grada XX, kombinovana XX; Emisija CO2 u g/km: kombinovana XX. U skladu s uredbom R (EC) br. 715/2007 (u odgovarajućoj verziji).

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

MANJA POTROŠNJA I EMISIJA.

 

Niska emisija izduvnih gasova smanjuje vaš porez, kao i negativan uticaj na životnu sredinu. Zadovoljiće vas i naša Standardna Opelova garancija koja podrazumveva: 

 

  • XX meseci pokrića s ograničenjem od XX kilometara
  • 6-godišnju garanciju protiv korozije
  • Opelovu pomoć na putu za prvih XX meseci u više od 40 zemalja

 

Mreža od preko 3 000 specijalizovanih servisa širom Evrope, stoji na raspolaganju vama i vašem Movanu. Ako je potrebno, za vaš Movano ćemo obezbediti originalne Opelove rezervne delove koji garantuju optimalan rad.