Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PREDNJA MESTA ZA TROJE.

Napred možete smestiti tri osobe zahvaljujući suvozačkoj klupi1. Preklopite joj naslon ili je u potpunosti sklopite da dobijete dodatni teretni prostor. Možete je pretvoriti u stočić i tako preobraziti Combo Cargo u pokretnu kancelariju.

 

1Opciono

POTPUNO ISKORIŠĆEN PROSTOR.

Kad se vozite sami i jedino društvo vam je teret koji prevozite, suvozačko sedište se lako sklapa u ravni s podom, čime se dobija još više funkcionalnog teretnog prostora.

OBEZBEDITE SVOJ TERET.

Pregade teretnog prostora1 čuvaju vašu, kao i bezbednost vaših putnika i tereta, sprečavajući da predmeti ulete u kabinu – birajte između čvrste pregrade ili staklenog panela i rešetke.

 

1Opciono

 

1Standardno za Dynamic, opciono za Selection i Enjoy.

2Funkcioniše automatski preko 5 km/h i ispod 85 km/h. Od 0 do 30 km/h metrika usporavanja kako bi se smanjila brzina udara pri sudaru iznosi 0.9 g. Od 30 do 85 km/h, sistem smanjuje brzinu maksimalno za 22 km/h. Nakon ove granice, vozač mora sam da koči kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon operativne brzine sistema AEBPD zavisi od registrovane prepreke (mobilni objekat: od 5 do 85 km/h; fiksni objekat: od 5 do 80 km/h; pešak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sistemi pomoći vozaču namenjeni su podršci vozaču u okviru sistemski zadatih ograničenja. Vozač ostaje odgovoran za zadatak vožnje.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

BEZ PROBLEMA U UZANOM PROSTORU.

Jedna ili dvoja klizna vrata1 olakšavaju prilaz zadnjem delu Comba i eliminišu opasnost od ogrebotina kad ste parkirani u uzanom prostoru.

 

1Dvoja klizna vrata su opciona.

IZABERITE ZADNJA VRATA KAKVA ŽELITE.

Konfigurišite svoj Combo klasičnim petim vratima1 ili asimetričnim zadnjim vratima s prozorom za veću vidljivost, shodno ličnim afinitetima i potrebama.

 

1Opciono

VAŠ COMBO CARGO U SUPER VELIČINI.

Combo Cargo dolazi u dve dužine – 4.4 m u regularnoj verziji i 4.75 m u verziji Combo Cargo XL s dodatnim teretnim prostorom. Izaberite Van s produženom kabinom da prevezete petoro ljudi, uključujući vozača.