Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VETROBRAN.

Za prvoklasno staklo Opelovih originalnih vetrobrana garantuje se savršeno uklapanje.

Budući da je vetrobran važan element bezbednosti vozila, vetrobrani iz naše originalne opreme testirani su simulaciijom sudara na vozilu, kako bi se postigla najbolja zaštita putnika.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

BRANICI.

Opelovi originalni branici su kvalitetni delovi proizvedeni tako da se dobro uklope i omoguće zadržavanje originalnog izgleda vozila.

Kopije se proizvode reverznim inženjeringom pa mogu da sadrže dodatne rupe i delove drugačijeg izgleda kako bi mogle da se uklope. To može da utiče na izgled i vrednost vozila. Opelovi originalni branici testirani su simulacijom sudara na vozilu kako bi se postigla najbolja zaštita putnika.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

PREDNJA SVETLA.

Oštećena, zatamnjena ili pregorela svetla mogu da dovedu do opasnih uslova za vožnju – zato se pobrinite da poboljšate vidljivost za sebe i druge pomoću Opelovih originalnih prednjih svetala i sijalica.

Omogućite da vaše Opel vozilo bude osvetljeno zbog udobnosti, potrebe i – kao najvažnije – zbog bezbednosti. Opelovim originalnim delovima garantuje se funkcionalnost i uklapanje.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

OSOVINE I LEŽAJEVI ZA TOČKOVE

Kada je neometan i efikasan rad od ključnog značaja, Opelove originalne osovine i ležajevi za točkove imaju kvalitet, pouzdanost i performanse koje tražite – gde god da vozite.

Opel nudi ekonomičnu kompletnu popravku i savršeno uklapanje. Opeovi originalni kompleti za popravku kvaliteta dostupni su za većinu modela ležajeva za točkove.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

HLADNJACI.

Opelovi originalni hladnjaci su pouzdani, laki, otporni na koroziju imaju optimalne karakteristike za prenos toplote. Opel nudi kompletan asortiman za sva vozila. Hladnjak je srce rashladnog sistema vozila. On prenosi toplotu iz rashladne tečnosti u spoljni vazduh, a čep hladnjaka zatvara rashladni sistem i omogućava održavanje pritiska u njemu. Opelove originalne hladnjake odlikuju savršeno uklapanje, oblik i funkcija. Opelovi originalni delovi su testirani u simulacijama sudara, kako bi se postigla optimalna bezbednost putnika.

Kad je reč o vašem vozilu, nemojte pristati na kvalitet manji od Opelovog!

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

AMORTIZERI.

Najviši kvalitet proizvoda uz savršeno uklapanje, oblik i funkciju obezbeđuju pouzdanost performansi i trajnost. Sistem za vožnju i upravljanje podržava težinu vozila, održava točkove u kontaktu sa površinom puta i omogućava udobnu vožnju putnika. Redovno održavanje sistema za oslanjanje vozila igra vrlo važnu ulogu u pogledu njegovih upravljačkih karakteristika, ponašanja na putu i u vanrednim situacijama.

Preporučujemo vizuelnu proveru i podmazivanje šasije pri svakoj promeni ulja, kao i tokom godišnjeg ispitivanja sistema za oslanjanje, jer se time smanjuje i habanje guma.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE