Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OPELOVO ORIGINALNO MOTORNO ULJE.

5W-30 dexos2 je novo zeleno ulje odličnih performansi, koje ima izuzetnu moć čišćenja, obezbeđuje zaštitu od habanja i opštu zaštitu vozila u kombinaciji sa ekonomičnošću. 5W-30 dexos2 omogućava veću čistoću motora i zaštitu od taloga i štetnih naslaga nastalih zbog dodavanja poboljšanih deterdženata/disperzanata.

Njime se produžava životni vek vozila i održava efikasnost sistema za smanjenje emisije gasova (DPF i CAT), kako u automobilima sa dizel motorima tako i u onima sa gasnim motorima, jer se smanjuje sadržaj sumpornog pepela, fosfora i sumpora (SAPS). Korišćenje ulja 5W-30dexos2 omogućava veću uštedu goriva.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

TEČNOST ZA KOČNICE.

Opelova originalna tečnost DOT 4+ za hidrualične kočione sisteme i sisteme kvačila ima izuzetno nizak temperaturni viskozitet. Namenjena je upotrebi sa najnovijim ABS i ESP sistemima, kako bi se obezbedio trenutni odziv kočenja.

Suva tačka ključanja za tečnost DOT 4+ iznosi najmanje 265 °C, a mokra tačka ključanja najmanje 175 °C. Sadrži delotvorne inhibitore korozije i antioksidanse, a ima i odličnu termičku stabilnost i izuzetna svojstva za zaštitu od korozije. Čak i pri ekstremnim temperaturama, niskim viskozitetom garantuju se sve funkcije kočenja za ABS i ESP sisteme i poboljšana bezbednost.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

RASHLADNA TEČNOST.

Samo Opelova originalna rashladna tečnost Dex-Cool Longlife omogućava odgovarajuću zaštitu od smrzavanja i pregrevanja rashladnog sistema, kao i pravu koncentraciju aditiva/inhibitora za zaštitu protiv korozije i formiranja mehurića, naslaga i pene.

Ona tokom cele godine omogućava kompatibilnost svih komponenata i materijala koji se koriste u motorima, npr. čelika, aluminijuma, bakra, mesinga i plastike, a izloženi su rashladnoj tečnosti. Ova Opelova originalna tečnost intenzivno je testirana i potvrđena, a ima iste specifikacije kao i originalni fabrički namenski proizvod.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

OPELOVO SREDSTVO ZA PRANJE STAKALA.

Opelovo originalno sredstvo za pranje stakala predstavlja koncentrovani agens za čišćenje u svim sezonama, namenjen sistemima za pranje vetrobranskih stakala, sa svojstvima protiv zamrzavanja kojima se ovaj sistem štiti. Prikladno je za lepezaste mlaznice sistema za pranje u svim vozilima, a ima maksimalnu sposobnost čišćenja uz minimalnu učestalost pranja.

Uklanja uobičajene nečistoće, ulje, čađ iz dizel motora, putnu so, kao i pesak i prašinu koji se podižu usled kočenja. Istovremeno štiti osetljiva polikarbonatna sočiva prednjih svetala, boju, plastične i gumene delove. Zbog svojih visokokvalitetnih karakteristika, ovo sredstvo je osvojilo prvu nagradu na nezavisnim testovima potrošača.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

RASPRŠIVAČI I OLOVKE U BOJI.

Opelova originalna sredstva za popravke premaza u originalnim bojama vozila obezbeđuju preciznu završnu obradu odgovarajućim osnovnim, metalik, sjajnim ili sedefastim bojama pri ličnim popravkama manjih oštećenja i ogrebotina. Trajna formula sa efektom sjaja otporna je na vremenske uslove i gorivo, ima odlična adhezivna svojstva i kombinacija je poboljšane površinske tvrdoće i dobre elastičnosti.

Proizvodi su neškodljivi za okolinu. Ne sadrže teške metale ni CFC-e, a ambalaža se može reciklirati. Poklopac bezbedan za decu i ventili sa samostalnim čišćenjem na raspršivaču omogućavaju jednostavnu i bezbednu upotrebu proizvoda.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE