Nazad
  • Opel | HMI & Infotainment - ADAM IntelliLink

    ADAM "IntelliLink".

    Nadogradite svog ADAMA multimedijalnim “IntelliLink” sistemom tipa sve-u-jednom. On sadrži konekciju za pametni telefon - za Android i za iOS - da bi se prilagodio vašem stilu.

Dalje
Opel - Passion for Innovation

Inovacija

Otkrijte mnoge načine na koje možete da imate koristi od našeg inovativnog duha.

Uđite u svet novih rešenja
Passion for Innovation - Opel Design

Dizajn

Svi sun a dobitku kada se ukombinuju forma i funkcionalnost. Saznajte kako mi to radimo.

Istražite jezik Opelovog dizajna
Passion for Innovation - Sustainable Mobility

Održiva mobilnost

Tehnologije koje štite životnu sredinu i štede gorivo.

Kako možemo da smanjimo vaš otisak?

BUDUĆNOST INFO-ZABAVE.

IntelliLink tehnologija s više mogućnosti povezivanja, integriše vaš pametni telefon i omogućuje bezbedno, logično rukovanje komandama vozila.

Enlarge

ADAM i Siri Eyes Free

‚‚Pročitaj poruku.” – ‚‚ Eva kaže: Krenula sam. Vidimo se uskoro”.

 

Pustite pesmu, pozovite telefonski broj ili pošaljite poruku - gledajući u put pred sobom i sa rukama na volanu. Siri Eyes Free - inteligentni lični asistent biće integrisan u ADAMA radi vaše zabavnije i bezbednije vožnje.

Pritiskom na dugme na volanu ADAMA, vlasnici iPhone*-a mogu uz pomoć Siri sistema pozvati nekoga, pustiti muziku, slušati i sastavljati tekstualne poruke, diktirati mejlove, čuti nova obaveštenja, dobiti uputstva, dopuniti podsetnik i još mnogo toga. A sa ADAMOVOM FlexDock bazom, imate svoj Apple uredjaj* ispred sebe i možete koristiti Siri Eyes Free da dajete govorne komande navigaciji na Apple mapama i pitate ‚‚Jesmo li stigli?" Hvala ti, Siri.

 

* Kompatibilan sa sledećim Apple uredjajima: Apple iPhone 4S i iPhone 5, Apple iPad (3. i 4. gen.) i iPad Mini, Apple iPod touch (4. gen.).


Opel | HMI & Infotainment - IntelliLink

Mediji na zahtev

“IntelliLink” sistem je podrška specifičnim aplikacijama pametnih telefona. One uključuju Stitcher, besplatnu aplikaciju koja omogućava slušanje radio stanica i podstanica iz čitavog sveta na zahtev. TuneIn obezbeđuje radio signal sa preko 70,000 stanica gratis, a MirrorLink® pruža bezbednu integraciju vašeg telefona i sistema za informisanje i zabavu.