Opel - Sustainable Mobility
Experience Opel - HMI & Infotainment

Sistem za informisanje i zabavu

Ekran i najbitnije funkcije vašeg pametnog telefona na taktilnom ekranu vašeg automobila.

Spoj automobila i pametnog telefona
Experience Opel - Passion for Innovation

Inovacija

Otkrijte mnoge načine na koje možete da imate koristi od našeg inovativnog duha.

Uđite u svet novih rešenja
Experience Opel - Opel Design

Dizajn

Svi dobijaju kada se forma i funkcija savršeno ukombinuju. Saznajte kako mi to radimo.

Istražite Opelov jezik dizajna
Opel's recycling strategy

Recikliranje

Opelova strategija projektovanja za recikliranje ključni je element naše odgovornosti za proizvod.

Recikliranje

MAKSIMALAN UŽITAK U VOŽNJI, MINIMALNA EMISIJA.

Da li biste želeli da vozite ekološki i ekonomičan automobil a da ne morate da žrtvujete vaše zadovoljstvo pri vožnji? Mi svaki dan radimo na tome da ekološki uticaj vašeg vozila održimo na najnižem mogućem nivou dok u isto vreme nudimo performanse, fleksibilnost i pogodnost koje očekujete od Opela. Mi ne samo da konstantno poboljšavamo konvencionalne motore, već i radimo na kompletnoj liniji novih, čišćih i ekonomičnijih tehnologija – uključujući i čisto električne pogonske sistem i razne hibridne koncepte.


Enlarge

Konvencionalni pogonski sistemi

Mi težimo ka tome da poboljšamo emisiju CO2 i potrošnju gorica bez ograničavanja voznih performansi. Ovo je princip koji stoji iza ecoFLEX® modela. ecoFLEX® tehnologija se sastoji od malih, pametnih promena koje doprinose velikom povećanju ukupne efikasnosti. To podrazumeva poboljšanje sistema goriva i eliminisanje skrivenih rupa u potrošnji. Kupci automobila pozdravljaju priliku da voze kako ekonomično tako i ekološki: danas skoro 40 odsto svih prodatih Opelovih modela nose ecoFLEX® pečat.

Enlarge

Alternativni sistemi sagorevanja

Pored toga što konstantno usavršavamo konvencionalne motore, radimo i na kompletnoj gami novih, čistijih i štedljivijih tehnologija. Naši ecoFLEX modeli sa pogonom na LPG (tečni naftni gas) i CNG (komprimovani prirodni gas) predstavljaju ekološki pogodno i štedljivo rešenje. Ovo su već dve brige manje.


Opel Milestones Sustainable Mobility & Environmental Solutions

Istorijat

Mi smo uvek bili vodeći u domenu zelene tehnologije: boje na bazi vode, katalitički konvertor kao standard, gorive ćelije i mnogo više. Saznajte više o Opelovoj inovativnoj ekološkoj tehnologiji.