OPEL SRBIJA I UZ MLADE ŠAMPIONE!

Bravo za šampione Evrope!

17.03.2015.

Mlada reprezentacija Srbije, igrači do 20 godina starosti, osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu koje se održalo u Linjanu (Italija). Izabranici selektora Vladimira Đokića u finalnom susretu savladali su odličnu selekciju Španije koja je kao i Srbija do meča odluke stigla posle devet uzastopnih trijumfa na šampionatu. Naš mladi tim strpljivo je čekao pravu priliku koja se ukazala i hrabrom i kolektivnom igrom okitio se zlatom.

 

Kompanija Opel Srbija, kao zvanično vozilo Košarkaškog saveza Srbije, čestita veliki uspeh naše reprezentacije, osvajanje titule prvaka Evrope.

Bravo za naše zlatne momke!

 

*****************************************************************

 

Krajem marta 2015, kompanija Opel Srbija i Košarkaški savez Srbije potpisali su ugovor o sponzorstvu, koji Savezu obezbeđuje flotu automobila za potrebe Saveza. Ugovorom je, između ostalog, predviđeno da Opel automobili u narednom periodu budu zvanična vozila Košarkaškog saveza Srbije.

 

Naša kompanija tradicionalno podržava razvoj profesionalnog i rekreativnog sporta. Na globalnom nivou, posvećenost sportu i zdravom načinu života potvrđena je kroz sponzorstva timova kao što su Borussia Dortmund i Bayer 04 Leverkusen, a u Srbiji kroz podršku rekreativnom sportu, sportskim klubovima i sada potpisivanjem ugovora sa Košarkaškim savezom Srbije.