Opel Innovation - Passion for Innovation
Experience Opel - HMI & Infotainment

Sistem za informisanje i zabavu

Ekran i najbitnije funkcije vašeg pametnog telefona na taktilnom ekranu vašeg automobila.

Spoj automobila i pametnog telefona
Experience Opel - Design

Dizajn

Svi sun a dobitku kada se ukombinuju forma i funkcionalnost. Saznajte kako mi to radimo.

Istražite jezik Opelovog dizajna
Experience Opel - Sustainable Mobility

Održiva mobilnost

Tehnologije koje štite životnu sredinu i štede gorivo.

Kako možemo da smanjimo vaš otisak?

STRAST ZA INOVACIJAMA.

Zato što svi mi želimo bolji život. Svaki dan se fokusiramo na to da vaše putovanje učinimo efikasnijim, udobnijim i ugodnijim u svakom pogledu. Svu našu inženjersku stručnost smo uložili u stvaranje pristupačnih tehnologija za optimizovanu bezbednost i bolje performanse. Mi nalazimo različita rešenja za vaše svakodnevne potrebe pri vožnji i činimo ih atraktivnim i uzbudljivim.

Enlarge

Fleksibilnost

Ovako kreativnost ispunjava svakodnevne potrebe. Pružajući praktična rešenja. Na primer, sedišta koja se sklapaju, praveći mesta za veće tovare, podovi koji se mogu spustiti kako bi se napravilo još više mesta i mnoge druge opcije koje vozilo prilagođavaju vašim potrebama koje se menjaju.


Enlarge

Udobnost i praktičnost

Ne štedimo napor da vašu svakodnevnu mobilnost učinimo jednostavnijom i udobnijom. Sa jedne strane, mi predstavljamo revolucionarna rešenja kao što su vrata sa šarkama pozadi koja olakšavaju pristup kabini kod Merive. Sa druge strane, mi stvaramo prvoklasnu udobnost, što uključuje najbolja ergonomska sedišta u industriji koja su dostupna u klasi kompakt automobila.


Enlarge

Bezbednost

Aktivno i pasivno, unutrašnjost i spoljašnjost, noć i dan, vozač i pešak. Kako god da gledate na to, posvećeni smo razvoju tehnologija koje povećavaju bezbednost, za vas, vaše saputnike i svet oko vas.


Enlarge

Dinamika vožnje

Vožnja je zadovoljstvo. Mi u to verujemo. I konstantno nalazimo nove načine da obezbedimo da vi uživate u svakom kilometru puta – sigurni u volan i uvek da držite automobil pod kontrolom bez obzira na uslove na putu.


Enlarge

Pionirske tehnologije

Električna energija, vodonik i drugo – mi stvaramo budućnost mobilnosti koja je ekološka i održiva sa inovativnim tehnologijama i pionirskim konceptima.


Opel Innovation - Milestones

Prekretnice

Opel je pionirski brend od samog početka. Ali ono što nas čini posebnim nije samo inventivnost već način na koji smo naše inovacije učinili pristupnim svima.