Opel Innovation - Flexibility
Opel Innovation - AGR

Ergonomičnost je komfor po vašoj meri

AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) je nemačko medicinsko udruženje koje postavlja ortopedske standarde za automobilska sedišta.

Još funkcija ergonomičnosti
Opel  Innovation - Opel Eye

Opel Eye: Talentovani asistent

Opel Eye u Opel Zafiri Tourer je sistem kamere sa četiri funkcije.

Opel Eye
Opel Innovation - FlexRide

FlexRide šasija

Zamislite automobil koji se konstantno prilagodjava uslovima puta i vašem stilu vožnje.

Više o dinamici vožnje

FLEKSIBILNOST.

Umesto ograničavanja vaših opcija otvaramo čitav svet mogućnosti. To što znamo vaše potrebe i želje pomaže nam da otvorimo nove načine da naša vozila učinimo raznovrsnijim nego ikada.

Enlarge

FlexDoors® - Poboljšan pristup kabini

Jedinstvena zadnja vrata sa šarkama na Merivi olakšavaju ulazak i izlazak sa zadnjeg sedišta. FlexDoors® vrata takođe obezbeđuju veću bezbednost, posebno za mlade porodice. Roditelji mogu lakše da dosegnu do zadnjeg sedišta kako bi pomogli oko zakopčavanja pojasa, a deca mogu bezbednije da ulaze i izlaze iz vozila.


Opel Innovation - FlexFix®

FlexFix® - Lak transport bicikla

Ponekad želite da vozite automobil i bicikl isti dan. Ali ne želite svaki put da postavljate nosač za bicikle. To nije problem sa integrisanim FlexFix® sistemom za nošenje bicikla.

FlexFix® sistem zadnjeg nosača se jednostavno izvuče iz zadnjeg branika, tako da ne zauzima puno mesta u vašoj garaži ili domu. Može da nosi dva bicikla sa okvirima od 18 do 28 inča, a pošto je nizak, veoma ih je lako postaviti.


Enlarge

FlexSpace® - Brilijantan raspored sedenja

FlexSpace® sistem zadnjeg sedišta predstavljen u prvoj Merivi dodatno je razvijen: Potrebno je još manje napora da se sedišta pomere u različite položaje ili da se sklope. Brilijantan sistem sedenja vam dozvoljava da lako transformišete vašu Merivu iz petoseda u četvorosed, trosed ili dvosed – bez uklanjanja sedišta!


Enlarge

Miris uspeha

Neki automobili jednostavno čine da se osećate dobro. Opel Zafira Tourer okružuje vas prijatnim komforom, ali ga dopunjuje impresivnom praktičnošću i svrsishodnošću. Dvostruki dobitak.


Enlarge

FlexRail® - organizacioni genije

FlexRail® centralna konzola pretvara prostor između prednjih sedišta u promenjiv sistem skladištenja. Klizni odeljci koji mogu da se uklone menjaju mesta obezbeđuju pogodan i prilagodljiv prostor za spremanje stvari, dajući vam dovoljno prostora za vaše svakodnevne potrebe.


Enlarge

32 korisna rešenja za spremanje stvari

Neprestano razvijamo nova rešenja kako bi vi mogli da spremite i organizujete stvari koje nosite sa sobom da vam budu pri ruci. Na primer, nova Meriva ima još više mesta za stvari nego pre, sa do 32 pristupačne lokacije za one predmete koji se najčešće ponesu. Lako dostupni, fleksibilni prostori za spremanje stvari koji imaju upotrebljivu veličinu zasnovani su na odgovorima stotina klijenata koji su zamoljeni da definišu stvari koje najčešće nose i koriste u kolima. Rešenja za spremanje stvari uključuju džepove na prednjim vratima za PET boce od 1,5 l, kutiju ispod vozačevog sedišta i revolucionarni FlexRail sistem konzole.


Enlarge

Flex Floor – Olakšano spremanje stvari

Flex Floor podni sistem se lako prilagođava vašim transportnim potrebama. Kada je u centralnom položaju, robustna Flex Floor ploča i sklopljena zadnja sedišta obezbeđuju potpuno ravan produžen pod za tovar. Ploča može da se spusti na maksimalnu visinu utovara ili da se podigne da bude u ravni sa zadnjim pragom zarad lakšeg utovara i istovara.


Enlarge

FlexFold – Prostor pritiskom na dugme

Želite li da sklopite zadnja sedišta dok stojite kod zadnjih vrata automobila? Samo pritisnite FlexFold prekidače i vaša zapremina tereta raste sa 500 na 150 litara. Jednostavan ali praktičan segment prvi put u novom Astra Sports Tourer modelu.


Prekrivač za lak pristup – Jedan dodir i idemo

Jednostavan dodir prstom je sve što je potrebno da se Prekrivač za lak pristup skloni i da dođete do vaših stvari brže i lakše. Kako bi ponovo zatvorili prekrivač, samo ga povucite i on će se vratiti u početni položaj.