Opel Design - Interior Design
Exterior Design - New design language

Novi jezik dizajna

Pogledajte šta dobijate kada se sretnu emocije i tehnologija.

Istražite Opelov spoljašnji dizajn
Experience Opel - HMI & Infotainment

Sistem za informisanje i zabavu

Ekran i najbitnije funkcije vašeg pametnog telefona na taktilnom ekranu vašeg automobila.

Spoj automobila i pametnog telefona

LEPOTA DOLAZI IZNUTRA.

Bez obzira na to koliko je neki automobil atraktivan spolja, kao vozač, vi ga uglavnom vidite iznutra. Provodite mnogo sati za volanom. Zbog toga sve mora da bude kako treba unutra. Jer vi ćete upravo tu stvarno znati da cenite kvalitet dizajna, materijala i opreme.

Enlarge

Prepoznatljivi oblici u unutrašnjosti

Videćete da se mnogi smeli elementi spoljašnjeg dizajna ponovo pojavljuju u unutrašnjosti: oblici krila i oštrice, na primer, ponovo su upotrebljeni kao blago zaobljeni oblici koji daju zaštitnički osećaj udobnosti ali isto tako stvaraju puno prostora.


Enlarge

Kvalitetni materijali za vašu udobnost

Unutrašnjost Opelovog vozila je veoma posebno okruženje. Pridajemo veliku pažnju taktilnom iskustvu u automobilu. Svi materijali rade zajedno na stvaranju harmoničnog osećaja i vama i vašim saputnicima žele dobrodošlicu. Sve što dodirnete stvara prefinjen, sofisticiran osećaj. Kvalitet materijala je očigledan na detaljima kao što su zrnaste površine mekane na dodir, teksture ploča, kvalitet dekora, hromirani elementi seta opreme i osećaj pri upotrebi dugmadi i prekidača. Specijalni nanotehnološki premazi tkanine čine otpornim na fleke i nepromočivim, a da ne utiču na njihov kvalitet „disanja“.


Enlarge

Ergonomski kokpit

Uđite u Opel i osetite da imate jasnu kontrolu a da vam je u isto vreme udobno i da ste opušteni. Sedišta daju izvanrednu podršku zahvaljujući opsegu podešavanja koji je najbolji u industriji. Instrumenti su pregledno postavljeni a kontrole se nalaze na dohvat ruke. Centralna konzola je nagnuta prema vozačevom položaju kako bi imali još bolji pregled i domet. Sve ima svoje mesto: praktični prostori za spremanje stvari rešavaju svakodnevne potrebe na najlakši moguć način.