Opel Design - Exterior Design : ADAM
Opel Design - Interior Design

Elegancija, udobnost i kvalitet – iznutra

Prostori, oblici, boje i materijali rade zajedno na tome da vam pomognu da uživate u vožnji.

Istražite Opelov dizajn unutrašnjosti

NAGRADE ODLIČNOG DIZAJNA EKSTERIJERA.

Naš novi jezik dizajna je pokrenuo lavinu nagrada. Počelo je sa lansiranjem Opel Insignia modela, a nastavilo se sa novim modelima Astra i Meriva. Ponosni smo na činjenicu da nagrade ne dolaze samo od automobilskih stručnjaka već i od opšte javnosti. Na kraju krajeva, oni su ti za koje pravimo automobile. Izrazito pozitivan odgovor nam daje veće samopouzdanje da nastavimo da razvijamo pametna, iznenađujuća i inovativna vozila.

Enlarge

Izražena prepoznatljiva svetla

Novi izgled je jednako upečatljiv noću kao i danju. Prepoznatljiva grafika „krila“ na dnevnim svetlima je prenesena i na zadnja svetla. Naći ćete ovu dinamičnu temu i u unutrašnjosti, kako se prostire od prednje strane istrument table.


Enlarge

Vajarsko umeće sreće nemačku preciznost

Glatke, mekane ivice sreću precizne, oštre linije. Elegantni prostirajući oblici daju moćan, dinamičan osećaj koji naglašava tehničku inovaciju automobila. Mi želimo da naš jezik dizajna naglašava dva najvažnija elementa automobila: tehničku preciznost i emociju.


Enlarge

Aerodinamična prednost

Sečenje vazduha odnosi 13 odsto svog goriva koje potroši prosečan automobil. To znači da dobra aerodinamika čini veliku razliku u vašem novčaniku. Ali dizajniranje efikasne aerodinamičnosti je u isto vreme umetnost i nauka. Na primer, nova Opel Astra je provela 600 sati u aerotunelu brušeći svoj elegantan oblik. A ecoFLEX® verzija ima aktivan aero kapak pričvršćen na prednju rešetku koji se automatski zatvara pri većim brzinama kako bi ublažio tok vazduha.