NOVI CROSSLAND X.

Dizajniran specijalno za vas! Vreme za posao, vreme za pauzu, vreme za nas, vreme za sebe... Crossland X je spreman na sve zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti, vodećim inovacijama u klasi i energičnom SUV dizajnu!

ATRAKTIVAN I AVANGARDAN.

Inovacije iz premijum klase1 poput Head-up displeja u visini pogleda, Panoramske kamere za hod unazad u 180°, LED svetala i Kočenja u hitnim situacijama s detekcijom pešaka čine vašu vožnju bezbednijom nego ikad.

ŽIVOT BEZ OGRANIČENJA.

Crossland X savršeno odgovara vašem životnom stilu, zahvaljujući izuzetnoj funkcionalnosti i mnoštvu prostora za odlaganje stvari - za sve ono što dan donese.

BUDITE U TOKU.

Želite da saznate više o novom Crosslandu X?

Close

• Zapremina prtljažnog prostora od 410 do 1,255 litara
• Klizna zadnja sedišta, preklopiva u razmeri 40/60 i preklopiv naslon za ruku koji omogućuje utovar dugih predmeta
• Dovoljno prostora za odlaganje stvari unutar vozila
• Dupli pod prtljažnika

Close

Inovativni Head-up displej u visini pogleda prikazuje sve bitne informacije o vožnji u vašem vidnom polju, između upravljača i prednjeg vetrobranskog stakla.
Prilagodljiva prednja LED svetla su 30% sjajnija od regularnih halogenih svetala i automatski se prilagođavaju datim uslovima puta u cilju optimalne vidljivosti i bezbednosti.
Sistem automatskog kočenja u hitnim situacijama2 osim vozila, prepoznaje i pešake. Sistem konstantno meri odstojanje od potencijalnih rizika. Ako odstojanje postane prekratko, upozorava vas zvučnim i vizuelnim signalima. Ukoliko ne reagujete, vozilo automatski usporava. Pri brzini manjoj od 30km/h, potpuno se zaustavlja. Na ovaj način, sistem doprinosi maksimalnoj bezbednosti, naročito u gradskoj vožnji.3

• Za milimetarski precizno parkiranje, Panoramska kamera za hod unazad u 180° prikazuje vaše okruženje. Pokazuje i nadolazeći saobraćaj otpozadi, čineći izlazak s parking mesta lakšim i bezbednijim. Parkiranje i izlazak s parking mesta je još brže sa sistemom Napredne pomoći pri parkiranju bez angažovanja ruku.


1Vrsta opreme zavisi od nivoa opreme.
2Dostupno od leta 2017

3Funkcioniše automatski iznad 5 km/h i ispod 85 km/h. Od 5 do 30 km/h metrika usporavanja za smanjenje brzine udara pri sudaru je 0.9g. Od 30 do 85 km/h sistem smanjuje brzinu za maksimalno 22 km/h. Nakon ove granice, vozač mora sam da koči kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon radne brzine AEB-a zavisi od otkrivene prepreke (pokretna prepreka: od 5 do 85 km/h; fiksna prepreka: od 5 do 80 km/h; pešak: od 5 do 60 km/h).