Nazad
Dalje

OPEL ASTRA.

Dinamični hečbek.

Opel Astra vozi se dinamično, a tako i izgleda. Vezuje vas za put sjajnim upravljačkim sistemom i izvanrednim ogibljenjem. Kad se tome dodaju efikasni motori visokog odziva, rezultat je fantastično iskustvo vožnje.

 

Želite elegantan automobil, prostran i fleksibilan? Pogledajte sjajne karakteristike Opel Astre.

• Upečatljiv, elegantan dizajn

• Izvanredne funkcije komfora

• Izuzetna dinamika vožnje

• Motori visokog odziva

• Najsavremenije bezbednosne karakteristike


Enlarge

Blistava, sportska elegancija

Opel Astra i pored svedene, atletske siluete, nudi sav komfor automobila s pet vrata. Njen sportski, samouveren izgled s naglašenim karakterističnim svetlima, nagoveštava pravo zadovoljstvo u vožnji.


Enlarge

Nesvakidašnji komfor

Privlačan duh spoljašnjeg dizajna prenosi se i na unutašnjost Opel Astre. Elegantan, ergonomičan prostor s fokusom na vozača, podržan je vrhunskim komforom za maksimalno pet osoba i genijalnim rešenjima za odlaganje stvari.

Enlarge

Savršenstvo vožnje

Kad držite korak sa najnovijom tehnologijom, vožnja postaje lakša, bezbednija i opuštenija. Opel Astra nudi vožnju prilagodjenu vašem raspoloženju i ličnom stilu.

Enlarge

Čista desetka

Efikasni, čisti motori koji zapravo štede gorivo, glavna su karakteristika Opel Astre. Izaberite iz široke palete benzinskih, dizel i LPG motora.

Enlarge

Suštinska bezbednost

Najsavremeniji Opelov Safetec® sistemi aktivne i pasivne bezbednosti, zaštitni su znak svih Opelovih modela. Uz Astru, bezbenost nikad nije bila tako elegantna i tako sveobuhvatna.


Nova Opel Astra hatchback - Naredni koraci
Naredni koraci

Još informacija o novoj Opel Astra hatchback