Opel Vivaro - Komfor i funkcionalnost

Probna vožnja

Probna vožnja će vam reći više od hiljadu slika. Kliknite ovde da iskusite pravu stvar.

Rezervišite probnu vožnju

PROSTRAN, UDOBAN I PRAKTIČAN.

S 9 udobnih sedišta i prilagodljivim prtljažnim prostorom, Opel Vivaro podiže prevoz većeg broja ljudi na viši nivo.

Enlarge

Okruženje vozača

Visoko postavljena ručica menjača na instrument tabli, upravljač podesiv po visini i dubini s daljinskim komandama za sistem info-zabave, sedište podesivo u 6 pravaca s naslonom za ruku i potporom za lumbalni deo zajedno s preglednim instrumentima, pružaju vozaču osećaj komfora i potpune kontrole.


Enlarge

Obilje skladišnog prostora u kabini

Veliki broj otvorenih i zatvorenih pretinaca pri instrument tabli i optimalno postavljeni držači šolja, znače da ima mesta za sve što vam je potrebno tokom putovanja.


Enlarge

Više sedišta ili više prtljažnog prostora?

S 9 udobnih sedišta i prilagodljivim prostorom za prtljag, Opel Vivaro je idealan za usluge šatl prevoza, slobodne aktivnosti i velike porodice. U standardnoj konfiguraciji, maksimalna zapremina teretnog prostora iznosi 1.8 m3. Obaranjem trećeg reda sedišta, uklanjanjem drugog reda ili obe klupe, možete dobiti i do 6 m3 u zavisnosti od medjuosovinskog rastojanja.


Enlarge

Opremljen za obavljanje posla

Prednja suvozačka klupa s dva sedišta u Vivaru nudi funkcionalnost skladišnog prostora ispod sedišta. Veliku prednost za ljude koji moraju da rade sa sedišta vozača ili komuniciraju putem ličnih digitalnih uredjaja predstavljaju baza za pametni telefon smeštena na dohvat ruke i u savršenom vidnom polju na vrhu instrument table, kao i baza za tablet u gornjoj zoni instrument table.


Enlarge

Prvoklasni Sistem za informisanje i zabavu

Na raspolaganju vam je spektar naprednih sistema za informisanje i zabavu. Pojedinačni-DIN R16 BT USB i dupli-DIN CD18 BT USB obezbedjuju slušanje audio sadržaja preko Bluetooth® veze i telefoniranje bez korišćenja ruku, a USB utičnice u instrument tabli i eksterni USB omogućuju povezivanje s mobilnim uredjajima.

 

NAVI 50 IntelliLink dodaje 7 ˝ taktilni kolor ekran s mapama zapadne ili istočne Evrope. Besplatna aplikacija 'AHA' na povezanim pametnim telefonima preko taktilnog ekrana omogućuje pristup društvenim mrežama kao što su Facebook ili Twitter, kao i radio stanicama na Internetu. Za iPhone, dostupan je i Siri za govorne komande. Najsavremeniji NAVI 80 IntelliLink omogućuje dodatne funkcije, poput prikaza u 3D iz ptičje perspektive, unapredjen sistem govornih komandi i slušanje audio sadržaja preko Bluetooth® veze. Ovaj ekran ujedno funkcioniše i kao monitor Kamere za hod unazad.


Enlarge

Više komfora. Manje stresa.

Opel Vivaro se može poručiti s manuelnim klima uređajem za prednji i zadnji deo vozila, kao i sa dodatnim grejanjem za zadnji deo vozila.

 

Pomoću Kamere za hod unazad, možete videti kuda idete i sprečiti krivudanje prilikom vožnje unazad. Slika se prikazuje s dinamičkim smernicama na taktilnom ekranu navigacionog sistema ili sa statičkim smernicama na unutrašnjem retrovizoru.