Opel Astra Sports Tourer - Dodatna oprema

Probna vožnja

Probna vožnja će vam reći više od hiljadu slika. Kliknite ovde da iskusite pravu stvar.

Rezervišite probnu vožnju

DODATNA OPREMA OPEL AstrE Sports Tourer.

Astra Sports Tourer donosi stil, praktičnosti i ekološku tehnologiju u kompaktni segment. Takodje vam obezbedjuje i fleksibilnost da isto vozilo koristite u poslovne i privatne svrhe. Uz Opelovu originalnu dodatnu opremu, može vam zaista završiti posao.

Enlarge

Komfor i nega

Osećajte se kao kod kuće. Uz sve vreme koje provedemo u automobilu, često nam je kao kuća daleko od kuće. Naći ćete sve što vam je potrebno da vaš Opel lepo izgleda i bude onoliko komforan koliko vi to žellite: unutra i spolja, od patosnica do sistema za organizaciju tereta i mnogo, mnogo više.


Enlarge

Sistem za informisanje i zabavu

Da lepše putujete - Opelovi sistemi za informisanje i zabavu zaista su izvanredni. Budite na vezi uz široki izbor baza za mobilne telefone i Bluetooth kompeta za korišćenje bez ruku, navigacionih sistema, ažuriranih mapa i raznih priključaka za multimedijalne uredjaje.


Enlarge

Bezbednost i zaštita

Vozite bezbednije i izgledajte bolje. Od zavesica za točkove protiv prskanja, do alarmnih sistema, proizvoda za bezbednost i dečjih sedišta, naći ćete sve što vam je potrebno da vaša porodica bude bezbedna – i da vaš Opel izgleda dobro kao prvog dana kad ste ga kupili.


Enlarge

Stilizovanje i OPC linija

Spremni da se izdvojite iz mase? Na pravom ste mestu. Imamo odličan izbor proizvoda za stilizovanje automobila koji će vašem Opelu dati onu posebnu notu. Opelov performans centar i OPC linija sinonimi su za eksluzivan izgled, sofisticiranu tehnologiju i uzbudljive performanse. Kreirajte automobil koji se izdvaja iz mase.


Enlarge

Sistemi za transport i nosači

Opel je učinio sve da vam olakša nošenje stvari. Naš širok izbor fleksibilnih sistema za transport i nosača, savršena su podrška za vaša putovanja i sportske aktivnosti. Naš ponuda sadrži Opelove originalne proizvode, kao i proizvode našeg partnera Thule, vodećeg proizvodjača sistema nosača.


Enlarge

Točkovi

Personalizuje svoj Opel novim kompletom točkova. Šta god da vam je po ukusu, naći ćete sjajnu ponudu Opelovih originalnih točkova od lake legure, da možete svom automobilu dati lični pečat. Uživajte u dizajnu i kvalitetu Opelove originalne dodatne opreme.