Nazad
Dalje
Nazad
Dalje

Preuzimanja

Najviši bezbednosni standardi: Pet Euro NCAP zvezdica za Opel Zafiru Tourer i Astru GTC

Stiže još vrhunskih ocena za nove modele Opelovih automobila od nezavisne organizacije potrošača Euro-NCAP (Evropski program za ocenjivanje novih automobila). Stručnjaci za kreš testove dodelili su pet zvezdica za bezbednost i prevenciju nezgode Opel Astri GTC i Zafiri Tourer.

Pročitajte članak

Bluetooth® kompatibilnost

Želite da koristite svoj mobilni uređaj bezbedno i udobno u kolima? Ovde ćete naći više informacija o hands-free pozivima, online uživanju u muzici i više.

Kompatibilni mobilni telefoni

OPEL ASTRA GTC.

Kompaktni sportski automobil.

Opel Astra GTC je spoj urbanog šika, atraktivnog sportskog enterijera i pravog uživanja u vožnji. Motor i ogibljenje koji su poslednja reč tehnologije nude performanse koje će vas istinski pokrenuti, dok sveobuhvatna bezbednost svakom putovanju daje dozu dodatne sigurnosti.

 

Lepa na oko, kompaktna i neočekivano praktična, Opel Astra GTC je odrasli sportski kupe. Pogledajte šta je čini toliko izuzetnom.

  • Sofisticirani dizajn
  • Eksplozivna u vožnji
  • Komfor koji pleni
  • Sportske performanse
  • Impresivna bezbednost

Enlarge

Dinamičan izgled, sportski stil

Avangardni dizajn je lako prepoznati, ali gotovo nemoguće definisati. Ako bliže pogledate Opel Astru GTC, linije koje definišu eleganciju kompaktnog kupea, široka, moćna stamenost i prepoznatljivi elementi Opelovog dizajna, čine je u isto vreme atraktivnom i efektnom.


Enlarge

Da ponovo otkrijete radost vožnje

Tehnologija koja svaku vožnju čini lakšom, lepšom i ugodnijom, fabrički je ugradjena u Opel Astru GTC. Bilo da vozite po gradu, van grada ili na autoputu – videćete da budi istinsku strast. To je zato što su i naši inženjeri strastveni vozači.


Enlarge

U korak s prostorom

Delotvorna, fina ergonomičnost s fokusom na vozača, vrhunski materijali i prostran prtljažnik, te dostatan prostor za odlaganje ličnih stvari, stapaju se u okruženje koje zaslužuje titulu GTC. Naravno, uvek je tu Opelov lični pečat, koji vašu Astru GTC čini zaista jedinstvenom.


Enlarge

Spremna za zabavu

Visoko efikasni benzinski i dizel motori Opel Astre GTC s najviše 143 147 kW (195 200 KS) nude performanse koje odgovaraju njenom dinamičnom stilu.Enlarge

Štiti, opušta i smiruje

Performanse nisu samo dinamično upravljanje i zadovoljavajuća snaga; one se protežu i na paket aktivne i pasivne bezbednosti koji doprinosi još većem uživanju u vožnji Opel Astre GTC. A, ako žellite da je osigurate, tu ie i odličan, specijalno projektovan, sistem protiv kradje.


Naredni koraci
Naredni koraci