Nazad
Dalje
Nazad
Dalje

Fajlovi za preuzimanje

Bluetooth® kompatibilnost

Želite da koristite svoj mobilni uređaj bezbedno i udobno u kolima? Ovde ćete naći više informacija o hands-free pozivima, online uživanju u muzici i više.

Kompatibilni mobilni telefoni

OPEL Astra.

Elegantna limuzina.

Opel Astra vozi se dinamično, a tako i izgleda. Vezuje vas za put sjajnim upravljačkim sistemom i izvanrednim ogibljenjem. Kad se tome dodaju efikasni motori visokog odziva, rezultat je fantastično iskustvo vožnje.

 

Želite elegantan automobil, prostran i fleksibilan? Pogledajte sjajne karakteristike Opel Astre.

• Upečatljiv, elegantan dizajn

• Izvanredne funkcije komfora

• Izuzetna dinamika vožnje

• Motori visokog odziva

• Najsavremenije bezbednosne karakteristike


Enlarge

Blistava, sportska elegancija

Opel Astra je izrazito skladnih proporcija. Izgledom zasenjuje konkurenciju.


Enlarge

Nesvakidašnji komfor

Atraktivnost spoljašnjeg dizajna prenosi se i na unutašnjost Opel Astre. Elegantan ergonomičan prostor s fokusom na vozača, podržan je vrhunskim komforom za maksimalno pet osoba i genijalnim rešenjima za odlaganje stvari.


Enlarge

Savršenstvo vožnje

Kad držite korak sa najnovijom tehnologijom, vožnja postaje lakša, bezbednija i opuštenija. Opel Astra može menjati stil vožnje, kako bi se prilagodila vašem raspoloženju i načinu vožnje.


Enlarge

Čista desetka

Efikasni, čisti motori koji zapravo štede gorivo, glavna su karakteristika Opel Astre. Izaberite iz široke palete benzinskih, dizel i LPG motora.


Enlarge

Suštinska bezbednost

Najsavremeniji Opelov Safetec® sistemi aktivne i pasivne bezbednosti, zaštitni su znak svih Opelovih modela. Uz Astru, bezbenost nikad nije bila tako elegantna i tako sveobuhvatna.


Naredni koraci

Dodatne informacije o Opel Astri Sedan