Opel Antara - Overview
Od
25.327 €

 

Opel Antara.

Doteran tako da izbegne sivilo svakodnevice - Opel Antara. Ovaj elegantni crossover SUV sa pogonom na sva četiri točka otvara nove horizonte.

Preuzimanja

OPEL ANTARA.

Otkrijte naš elegantni terenac.

Lepša, snažnija i sofisticiranija, Opel Antara kombinuje enterijer visoke klase, kvalitet i urbani šik s robusnom prirodom. Najnoviji motori i menjači pokazuju sjajne performanse, čak i u terenskoj vožnji.

 

Idite gde poželite, svet je veliko mesto, a Opel Antara je spremna i čeka. Proverite šta je čini tako posebnom.

  • Izvanredna dinamika vožnje
  • Kompetentan krosover dizajn
  • Impresivne performanse
  • Superiorna udobnost i fleksibilnost

Enlarge

Na bilo kom putu, bilo gde.

Opel Antara i u dobru i u zlu. Sa direktnim upravljanjem, dobrim vladanjem na putu i van njega, i tehnologijom koja pruža maksimalnu vuču u svim uslovima. Uz i niz brdo, drži vas strogo na putanji i pruža potpunu kontrolu.

Antara 5-vrata Cosmo
Od 32.827 €
Antara 5-vrata Enjoy
Od 27.027 €
Antara 5-vrata Selection
Od 25.327 €

Enlarge

Čvrsta i potpuna funkcionalnost

Snažne linije i mišićavo držanje Opel Antare uklapaju se svuda, od srca unutrašnjosti do parkinga ispred supermarketa. Vajarska prefinjenost Opelovog dizajnerskog jezika znači da iako moćno stilizovana, ne čini se nimalo agresivna.


Enlarge

Proizvodnja energije

Motori koji zadovoljavaju Euro 5 standard, proizvode glatku, ekološku energiju i prenos sa 6 brzina koja radi izvanredno sa naprednom tehnologijom što znači rezerve energije i kontrolu. Dizel ili benzin, izbor je na vama.


Enlarge

Pruža podršku, opuštajuća udobnost

Sedišta koja pružaju podršku, fino uobličena ergonomski za vozača, vodeći računa o detaljima nude jedinstveno i posebno osećanje blagostanja, čineći svako putovanje posebnim.


Naredni koraci