Nazad
Dalje
Nazad
Dalje

Fajlovi za preuzimanje

OPEL COMBO.

Prostrano, malo komercijalno vozilo.

Dve dužine, dve visine, šest motora, MTA dostupan za 1.6 CDTI 90 KS i do 1 tone nosivosti, Opel Combo komercijalna vozila imaju sve ovo. Želite više? Spremno je i čeka.

 

Projektovan da vodi računa o vašem teretu, zaposlenima, imovini i, što je najvažnije, Opel Combo nije kao drugi. Proverite zašto:

 

  • Tovarni prostor i kapacitet
  • Praktičan i prostran
  • Komforan, upotrebljiv i bezbedan
  • Po tovarnom i unutrašnjem prostoru prvak svoje klase
  • Izuzetna ekonomičnost i performanse

Enlarge

5.4 m3 i 1 tona nosivosti

Kompaktan, prostran i lak za utovar, Opel Combo može da proguta do 1 tone i 5.4 m3 , što ga postavlja daleko ispred ostalih po kapacitetu. Ovo je dovoljno da se zadovolje sve normalne potrebe malog transporta, a ostavlja i rezervu za prilike koje zahtevaju dodatni prostor ili kapacitet.


Enlarge

Olakšava život

Lak za utovar, jednostavan za konfigurisanje i mnogostruko talentovan, Opel Combo nudi pravi izbor funkcionalnosti, dimenzija karoserije i opreme.
Enlarge

Svež i spreman za rad

Opel Combo vodi računa o svom teretu, posadi i ostalim učesnicima u saobraćaju. Sve ovo neće smanjiti obim posla, ali je lepo znati.


Enlarge

Fantastična kombinacija

Kapacitet, praktičnost, robusnost i funkcionalna elegancija besprekorno su uklopljene u fantastičan oblik Opela Combo.


Enlarge

Vozite dalje, uštedite više

Štedljivo postupa s gorivom, ima duge servisne intervale i garanciju od korozije; Opel Combo drži operativne troškove pod strogom kontrolom.


Enlarge

Dostupne varijante

Dobro opremljen čak i sa standardnim paketom opreme, Opel Combo je fleksibilan koliko i vaše poslovne potrebe. Odaberite neke od naprednih funkcija komfora i sistema za informisanje i zabavu i ugradite ih u vozilo koje tačno odgovara vašim potrebama. Visok ili nizak krov, duga ili kratka karoserija, zastakljena ili nezastakljena vrata, standardne ili povećane korisne nosivosti. Prostije ne može biti.


Opel Combo - Naredni koraci
Naredni koraci