OpeliJa

#OpeliJa

Toliko godina ste proveli zajedno. Išli ste na maturu, na more, pa čak i na venčanje. Proživeli ste radosne i važne momente i tako stvorili čitavih 20 godina vrednih uspomena. I posle toliko vremena, svakoga dana se oslanjate jedno na drugo.

 

Ta ljubav ne jenjava, jer je Opel već dve decenije tu uz vas i vi uz njega. Iz nje se i dalje rađaju nezaboravni trenuci. Vreme je da neke od njih podelite sa nama.

 

Učestvujte u Instagram konkursu #OpeliJa koji traje od 13. novembra do 1. decembra i donosi fantastične poklone. Pravila su jednostavna - potrebno je da u periodu trajanja konkursa na svom Instagram profilu objavite fotografiju sebe i nekog Opelovog automobila, a u opisu fotografije, pored priče o tom trenutku, obavezno unesete i haštagove #OpeliJa i #OpelSrbija. Pored toga, obavezno je da zapratite Instagram profil @opelsrbija. Objave koje ne ispune navedene uslove neće biti uzete u obzir prilikom odabira pobednika.

 

Bilo da ste fotografiju napravili pored, ispred, iza, u ili možda na automobilu; bilo da je automobil vaš, komšijin, taštin ili neki koji ste sreli na ulici – sve dok je to automobil marke Opel i dok se iza tog susreta krije interesantna priča, podelite je sa nama jer su nagrade veoma primamljive.

 

Izbor za pobednike konkursa vrši stručni žiri odabirom 10 finalista koji će biti nagrađeni. Najinteresantnija objava osvojiće najvredniju nagradu – nezaboravno putovanje! Pobedniku će biti obezbeđen Opel automobil (i gorivo) kojim će putovati do odredišta, kao i boravak na ekskluzivnoj lokaciji. Pored ove, čekaju vas još četiri iznenađujuće vredne nagrade. Proglašenje pobednika odvijaće se tokom Opelove novogodišnje proslave ubrzo nakon završetka konkursa.

 

Očekujemo puno lepih priča, trenutaka i fotografija koje će potvrditi ovu ljubav dugu 20 godina. Ne propustite da učestvujete jer su nagrade očaravajuće! A kada vas budu pitali ko vam je doneo tako divan i vredan poklon, neka vaš odgovor bude #OpeliJa!