Zatražite ponudu

OPEL KOMERCIJALNA VOZILA.

U kojoj god da ste branši, postoji Opel komercijalno vozilo koje će završiti posao. Šta god da se nalazi na vašoj listi obaveza, Opel može da izađe na kraj sa tim. Uz to, udobnost, praktičnost i bezbednost su zagarantovani kod svih Opelovih komercijalnih vozila. Tu je i širok izbor dodatne opreme za personalizaciju automobila i dodatnu svestranost. Ova vozila ostaviće snažan utisak na Vas, ali i na vaše klijente i kolege.

 

 

Pronađite naše ovlašćene izložbeno-prodajne centre u Vašoj blizini i lično se uverite u kvalitet, odličnu opremljenost i pouzdanost naših komercijalnih vozila.

 

Corsa Van, Combo, Vivaro ili Movano su spremni za Vas i raznovrsne potrebe i zahteve Vašeg poslovanja.

 

Uz sve to, čekaju Vas i izuzetno povoljni uslovi finansiranja, koji uključuju atraktivnu kamatnu stopu i druge finansijske pogodnosti.

Opel Corsa Van

Ako Vaš posao podrazumeva jurcanje po celom gradu, Opel Corsa Van vam pomaže da se snađete. Kompaktna, okretna, raznovrsna i udobna,takođe je i izuzetno ekonomičana. Puna energije i entuzijazma, Corsa Van čini da posao po gradu teče glatko – a vožnju na otvorenom putu čini laganom poput povetarca.

Opel Combo

Šta god da je na vašoj listi obaveza, Opel Combo može da izađe s tim na kraj. Počev od komercijalnog vana Combo Cargo, pa sve do porodičnog automobila Combo Tour, ovaj univerzalni asortiman odgovara svim potrebama. Udobnost, praktičnost i bezbednost su prvoklasni. Ekonomičnost potrošnje goriva je izvanredna, dok je unutrašnjost izuzetno prostrana. Cargo ima čak i najveću nosivost u svojoj kategoriji. Pouzdan, svestran i efikasan pri vožnji, svaki Combo je najviše što od automobila možete da dobijete za svoj novac. Tako da ostane više za ono bitno: vas ili vaš posao, vaše saradnike, prijatelje, zaposlene ili porodicu. Tu je i širok izbor dodatne opreme za personalizaciju automobila i dodatnu svestranost.

Novi Opel Vivaro

Opel Vivaro ima sve što je potrebno da se posao obavi. Prvoklasan izgled, komfornu kabinu i prostran tovarni prostor. Pouzdanost, ekonomičnost i postprodajna FlexCare podrška znače da je vaš Vivaro uvek spreman da pruži svoj maksimum.

  • NAJBOLJI U KATEGORIJI po ukupnim troškovima korišćenja
  • Elegantan DIZAJN I IZGLED za dobar imidž kompanije
  • Varijante i PRILAGODLJIVOST različitim poslovnim potrebama
  • FlexCare da duže vozite svoj kombi
  • Raznovrsno finansiranje za NAJBOLJI ODNOS kvaliteta i cene

Opel Movano

Asortiman modela Opel Movana započinje lakim komercijalnim vozilima za prevoz tereta (Panel Vans) i lakim komercijalnim vozilima za prevoz radnika (Crew Vans), sva su dostupna u četiri različite dužine vozila i tri visine, sa različitim pogonskim agregatima i vrednostima ukupne mase vozila, a svako od njih može da bude skrojeno tako da odgovara vašim zahtevima. Ne postoje dva ista posla, niti dva ista puta. Dakle, ako vučete teške prikolice ili često vozite po neravnim putevima, sigurno ste već razmišljali o pogonu na zadnje točkove. Opel Movano je dostupan sa pogonom i na prednje i na zadnje točkove. Verzija na prednji pogon je sa vrednostima ukupne mase vozila do 3 500 kg dok je varijanta na zadnji pogon dostupna u dve dužine vozila i sa vrednostima ukupne mase vozila od 3 500 do 4 500 kg.

 

Za konkretne informacije i ponude, molimo kontaktirajte Opel ovlašćene dilere.