Opel partneri
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu

Luksuz dodatnog prostora po specijalnoj ceni!

Vaš pravi izbor po sajamskoj ceni uz opremu iz snova!

Opel Meriva Drive, model sa 5 vrata, benzinskim 1.4 motorom i 100KS, dolazi sa opremom iz snova i specijalnom cenom od 12.900 EUR ili uz specijalne uslove Opel finansiranja uz ratu od 127€ mesečno!

Vazdušni jastuci za vozača i suvozača, bočni vazdušni jastuci + vazdušne zavese, ESP + ABS + TPMS + HSA, automatski dvozonski klima uređaj, aluminijumske felne 16’’, elektro podizači prednjih i zadnjih stakala, elektro podesivi spoljni retrovizori u boji karoserije, grejači spoljnih retrovizora, ručice vrata u boji karoserije, trokraki progresivni servo upravljač , podešavanje stuba upravljača po visini i dubini, multimedijalni sistem za info-zabavu IntelliLink (7’’kolor ekran osetljiv na dodir, bluetooth, USB, podrška za pametne telefone, 6 zvučnika, multimedijalni sadržaji…), upravljač presvučen kožom sa Bluetooth i audio komandama, automatski tempomat sa limiterom brzine, putni računar, senzor za kišu i još puno dodatne opreme...

Uz novu Merivu uživajte u luksuzu dodatnog prostora i budite sigurni na putu. Maksimalno iskoristite mogućnost lakšeg ulaska i izlaska sa zadnjeg sedišta i sve haj-tek opcije koje Meriva Drive nudi.

 

Inovacije koje stižu iz Opela učiniće vašu vožnju lakšom i sigurnijom, a zbog konfora koji je prisutan uživaćete u svakom pređenom kilometru. Saznajte zašto je Meriva Drive pravi izbor za vas!