Opel partneri
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu
Zatražite ponudu

Ne pravite kompromise kada je vožnja u pitanju!

Sve u jednom automobilu uz cenu koja osvaja!

Elegantna Opel Astra Sedan Enjoy, model sa 4 vrata, benzinskim 1.6 motorom 115KS i cenom od 12.685 EUR je razlog zašto ne morate da pravite kompromise kada je vožnja u pitanju!

Vazdušni jastuci za vozača i suvozača, vazdušni + bočni + krovni vazdušni jastuci, ABS, ESP, sistem kontole pritiska u pneumaticima, Radio CD 400 Plus, Bluetooth i USB konekcija, Aux-in, 6 premium zvučnika, klima uređaj, servo upravljač podesiv po visini i dubini, halogena prednja svetla, ručice vrata u boji karoserije, daljinska centralna brava, el.podesivi retrovizori sa grejačima u boji karoserije, dnevna svetla, električni podizači stakala napred i pozadi, putni računar, tempomat, audio komande na upravljaču, 12V utičnica za struju napred, Isofix zadnje sedište, zadnje sedište deljivo 40/60, krovno svetlo napred sa svetlima za čitanje i mikrofonom za telefon, čelični točkovi 16’’, rezervni točak i još mnogo dodatne opreme...

 

Uz luksuznu Astru Sedan Enjoy uživajte u elegantom ambijentu i vožnji bez kompromisa, a inovacije koje Opel nudi učiniće Vašu vožnju sigurnijom i lakšom. Oble linije i klasične proporcije ovog automobila garantuju Vam atraktivnost, a uz ultrazvučne parking senzore postaje prava poslastica. Isprobajte Astru Sedan Enjoy i uverite se da je zaista moguće posedovati sve u jednom automobilu.