Opel Experience - About Opel

OPEL FILOZOFIJA.

Opelovi koreni su stariji od jednog veka. Više od 110 godina mi samouvereno gledamo u budućnost i ulažemo svu energiju u to da Vaša vožnja bude prijatnija. Više od 110 godina strastvenog inženjerstva je sažeto u tri reči našeg novog vodećeg principa: "Wir leben Autos"

 

Wir leben Autos: Živi izraz Opelovih vrednosti

 

“Wir leben Autos” je više od reference na naše nemačke korene i ljubav koju osećamo prema nemačkom inženjerstvu, ovaj slogan takođe izražava snažnu emociju i strast koje utiču na sve što radimo.

 

“Wir” prenosi naš zajednički entuzijazam i jak, pozitivan "sve je moguće" stav koji nam omogućava da razvijamo pametne, iznenađujuće i inovativne proizvode za svoje potrošače.

 

Ali mi nismo samo proizvođači automobila, mi živimo za njih i reč “leben” odražava visok nivo energije koju oseti svako ko je imao iskustva sa nekim Opelom. To se može osetiti kroz bogatstvo Opelovih svrsishodnih karakteristika, fascinantnih inovacija ili jednostavno kroz privlačan, savremen dizajn.

 

Najzad, mi takođe verujemo da će u budućnosti “Autos” značiti mnogo više za ljude od prevoznog sredstva. Opelovi automobili predstavljaju više od vožnje, oni su suštinski deo naše svakodnevnice.

 

Mi kombinujemo lična iskustva sa iskustvima mušterija kako bismo svakodnevno kretanje učinili lakšim i prijatnijim. Stalno razmišljamo o novim i održivim načinima na koje možemo pozitivno uticati na - ili uneti dodatnu energiju u - živote ljudi kroz svaki kontakt sa brendom Opel.

 

“Wir leben Autos” je naša strast, naša posvećenost, naša usmerenost na detalje, naša odgovornost, naša namera i - da - naša samouverenost.


To smo mi.
Opel. Wir leben Autos.

Opel | News

Opel novosti

Budite u toku sa vodećom silom evropske automobilske industrije. Ovde pogledajte najnovije vesti iz Opela.

Pogledajte najnovije Opel vesti
Opel - Company Information

Podaci o kompaniji

Više informacija o Opelovim podacima i ciframa, ljudima i lokacijama i našem Upravnom odboru.

Više informacija o kompaniji Opel
Opel | History and Heritage

Istorija i nasleđe

Otkrijte kako je Vaš auto postao to što jeste. Inovacije duže od jednog veka popločale su taj put stvaralaštva.

Otkrijte našu istoriju i nasleđe
Opel - Company Information

Nagrade i priznanja

Zašto je Opel osvojio toliko nagrada? Saznajte detalje ovde.

Pročitajte o našim nagradama i priznanjima